5

Анонимен

преди 1 година

До Vol'Jin: Мммм златния резерв русия ни го взема цели 2 пъти ! Поне си направи справка. А какво да кажем за българските архиви натоварени на влакове през 45-та и откарани в русия. Още нямаме копия на архива и ни е отказано дори през "великия" соц ! след 1878-*** сме руски роби с много кратки изключения ! Както казва ЛЕВСКИ , руския камшик е по лош от османския !

4

Самоук човек

преди 1 година

С България оправия ще има ли в 21 век!?

3

A STIGA с Комунизма

преди 1 година

Болшевизма и комунизма са западна идеология, която е привнесена в царска Русия, от Запада. Маркс и Енгелс са фабриканти и изготвят тази идеология, а Ленин е подготвян с години в Швейцария и му са предоставени 20 милиарда швейцарски франка, за да организира октомврийската революция и да унищожи царска Русия. В момента, най-долнопробния комунизъм - троцкизмът избуява, но този път в САЩ и ЕС.

2

Подарък от природата

преди 1 година

България и българската нация сме едни от най жалките на света ! Това е полжението, защото някои общества от хора са направили така че България да работи против своята лична нация ! България е антибългарска заради "други" ! Щом като държавните тайни на България се знаят от "части на чужбина", значи България не е нормална страна ! Нормалник страни са тези - Исландия, Ирландия, Нидерландия, Русия, Германия, Сърбия, Гърция и много други, но България всъщност няма СВОЯ ЛИЧНА основа и т.н.!

1

Анонимен

преди 1 година

Xaмepиkaнцитe мaй тъkмят ga зaтвopят gaтckия npoлив и бapaбap cъc caнkциитe xenтeн ga paзcиnят Eвpona... Дapoвeтe нa xюбpю-aтлaнтичeckoтo cтpaтerичecko napтньopcтвo нямат kpaй...