35

Анонимен

преди 1 година

Хафаха.... Знаех си... И 30 милиона да бяха дали разлика никаква. Народа е некадърен до неузнаваемост. Българския народ е една истинска пародия. От най-обикновения бачкатор, който не може да направи 5 снимки и да върне паветата на мястото им до оня в костюма дето е разписал 17 милиона лева за нещо, което можеше да бъде пренаредено за 20,000 лева от десетима приятели от махалата за 3 седмици.

34

тя

преди 1 година

Фандъкова ,не да се оправдава а да отговаря за хвърлените милиови !

33

Анонимен

преди 1 година

Е, те и "промяната" критикуваха "модела ГЕРБ". Пък за година ни таковаха, таковато. И аз съм за промяна, ама ме е еня, какво с какво заменям. Като заменим Фандъкова с Мая, Бонев или Комитова бедна Ви е фантазията какво ще стане. И сега повечето районни кметове на София не са от ГЕРБ. И... ? А за каката от Демократична България, кмет на Красно село нееемам думи!

32

От хората

преди 1 година

Оппа, пак Трейс груп.На тези не им ли ядохме попарата с магистрала Тракия от Чирпан до Стара Загора и ремонтите още не са свършили.Чакайте,следва и строеният от тях участък до Нова загора. Но,не е луд който яде зелника,а който му го дава.Е,ако за да дадеш нещо получаваш много,защо не.

31

Анонимен

преди 1 година

Където минат баш-майсторите на ФанДУПКОва и Тиквата трева не никне. Разруха е тяхното кредо.

30

Христо Христов

преди 1 година

Рибата мирише от главата. А главата е в Брюксел. Гласувайте ПАК да ви оправят от там.

29

Анонимен

преди 1 година

До Слатина блок 43Е, какъв да бъде при такъв матреал? Виж етажната собственост! Има закон! Не братче. Някой друг трябва да им е поддържа и ремонтира след тях. Опикани и надраскани неподдържани асансьори и стълбища. Очукани фасади! Това не го виждате? Кой чупи пейки, детски площадки и спирки, колите на градския транспорт? Герберите ли? Или вие и вашета отрочета? Кой си паркира таратайките в зелените площи? И т.н., и т.н.

28

Анонимен

преди 1 година

Това момченце, Бонев ли беше, все си прави реклама с разни фуги и павета, но ако дойде на власт туй *** ще ни разплаче фамилията като киролените!

27

Тези докато

преди 1 година

не съсипят всичко, няма да мирясат. Ама такава е директивата - да се унищожи България и народът й, заедно с цялата ни материална и духовна култура. Нали трябва да се освободи територия за прииждащите ядрени физици и неврохирурзи. На тях жълти павета не им трябват, трябва им земя да си гледат козите и да се множат. Те си зачитат традициите, а в Пакистан, Бангладеш и прочие паветата не са на почит.

26

Анонимен

преди 1 година

Като гледам снимка 16 добре да се постарали да наредят паветата едно старо изхабено мръсно жълто следвано от друго по-светло. Грозно изпълнение. Но по-големия проблем е че на снимките се виждат огромни разстояния между паветата което след кратко време ще доведе до големи размествания.

25

Анонимен

преди 1 година

Трейс е извършила всички основни ремонти и тук в нашия град от 200 000 души. Само Трейс. И това ако не е мафията на Борисов - здраве му кажи.Една фирма строи и ремонтира в цялата страна.Те правиха целия център на града, в началото и ние гледахме че плочите са криви на много места, после свикнахме. И това е. Има ли друго решение? Като няма контрол и сила , това е резултатът

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 1996 и 2003 въобще не се е знаело, че ГЕРБ ще ги има! Виж първо историята на ТРЕЙС ГРУП и Приватизационен холдинг"Пътища". После ми говори за гербери и теменужки. Сега четох интевю с Даниел Вълчев, декан на Юридическия факултет на Софийския унивесрситет. Заклет критик на Борисов. "А, тези които, казваха, че Борисов е такъв онакъв за шест месеца опаткаха страхотно нещо". "оказа се, че Борисов не харчи толкова много". И аз не го харесвам, но останалите са......

23

Анонимен

преди 1 година

Предизборен платен репортаж на Борис Бонев. Същите загрижени лица по време на протести вадеха паветата от земята и трошеха.

22

Анонимен

преди 1 година

Глобално преустройство на местен площад? Само като им видиш заданието как са го именували и става ясно какви неграмотници го правят.

21

Анонимен

преди 1 година

Работа по герберски.

20

Анонимен

преди 1 година

Това е то ремонт по герберастки. Работа, работа, работа, крадене, крадене, крадене, аварийни ремонти и видими резултати. А шкафчинциту ще се спраска от евраци.

19

Анонимен

преди 1 година

Фандъкова никога не е имала за цел да ремонтира София, единствената и цел е да краде в полза на когото и посочат.

18

Анонимен

преди 1 година

И за кво им беше да съсипват площада? Като не те бива, не пипай бе! Ама те не, ще правим ремонт, че тука едни пари да усвоим... Да си бяха краднали парите без да пипат паветата, поне нямаше да е толкова грозно.

17

Анонимен

преди 1 година

Вярно ЕС става като Бангладеш. Париж вони на урина. Берлин е с дупки по повечето улици. Навсякъде в бурки. Факири и шутове упраляват институциите и ни говорят за някакви метафизични реалности. Махараджи ни доят.

16

Анонимен

преди 1 година

снимка 3, "евро канал" :))) е в това превърнаха София