8

Дедо Поп

преди 1 година

НИЩО. Баба Лизи отдавна не беше фактор а саму фигура в "новия световен ред" и основното и занимание в последните 15г. беше да ходи на гости и да си храни любимите кученца и кончета . Какви решения може да взема 85-93 годишна старица ? Имала си е цяла армия служители които да издават разпореждания от нейно име . ДА не мислите че диментиралия "младеж" Байдън дето не помни дори собствените си деца и внуци как се казват взема някакви решения самостоятелно в Белия Дом ? Бахахахха. Наивници.....

7

Анонимен

преди 1 година

Категорично Русия не са водачи в световната политика! Никой не признава и не зачита Русия. Просто светът се пази от Путин като от някой луд, който може всеки момент да драсне кибрит и да подпали света, понеже е безразсъден и неуправляем.САЩ и UK са СИЛИ. И ще останат такива. С тях ще се съобразяват.

6

Анонимен

преди 1 година

Елизабет, като всички друго европейски държавни глави, не определяше световната политика, а прислужваше на интересите на САЩ. Какво да се случи? Каквото до сега - европейци фалират сигурно и бавно, ние - най-напред, като тръгващи от кота нула, до която ни докараха мошениците, дето ни управляват последните 33 години.

5

Вълканов

преди 1 година

Мина времето на Британия, като сериозен фактор на Световната сцена. Ще си остане политически придатък на Съеденените щати. Засега три са основните водачи на Световната политика: Щатите, Русия и Китай. Значението на последните две се засилва.

4

Чайна майна

преди 1 година

Случва се това, че юкей и ЕС въобще не са в схемата.

3

Уонко Нормалния

преди 1 година

Поне Напиши, че си избацал Платена статийка, вместо да търкаш Коментари! Свободана словото ли? Свободна Ценцура и Пропаганда е.

2

Анонимен

преди 1 година

Кофти работи шъ стават.

1

Анонимен

преди 1 година

А с БКПто???