146

Илич

преди 1 година

Като литнат ракетите и руснаците ви емнат на караминьол, тогава, тогава,ще викате-дано,дано.Питайте великата френска и немска армия.

145

КУРДОКОЛЕНКО БУПГАРИ

преди 1 година

До СтОП Война целото е психо во УКРАЙНА САМО ДЕБЕЛИЯ кеги ОПРАВИ со моя помощ

144

Анонимен

преди 1 година

Абе ***, как е с половин заплата по новия директив от п**лерчо?

143

hhahh

преди 1 година

ще е интересно ако има мобилизация в просия ...чудно ми е колко време ще изкара жожету след това....

142

Анонимен

преди 1 година

Абе, русофили, като повтаряте като папагали, че войната е между русия и НАТО, я обяснете защо на фронта няма Ф-35, няма ракети Томахоук и защо на Украйна са дадени по-малко хаймърси отколкото има Румъния? Смешни сте.

141

АМАН от Путин

преди 1 година

ДО 1879 году в Нишкая област жили много Болгари .. В Добруджа тоже. ПОСле война 1878НИшкая област Русия подарила на Сербия, а Добруджа на Романия. Крал МИлан создал кровавая граница между София и Сербия с война от 1885 - 1886.

140

СтОП Война

преди 1 година

Диверсанти окупировали Киев и Украйна 2014 с помощи пси активние нарко спец составки в конфети,пиво и с пси генератори.. Заблокировали подставлени на власт в Москва с пси активни спец составки и внушение .. ПОдставлени на власт в Кремл 2014 не подняли даже голос против окупация Киев и Украйна. НАчалники на ети в Кремл разпоредились за кровавая операция против Восточная Украйна где люди имели Руское самосознание ..Цел после масовие убииства КРОВАВАЯ ГРАНИЦА Между Москва и Украйна..

139

ДаКастрирамеСулюПаси

преди 1 година

По всичко личи,че двете и люпилни на световния тероризъм и колонизатори - ФАЩ и Англия,както и техните сатрапи, и слуги от Европа ще гризнат дръвцето,но този път няма да излязат сухи и на печалба,както през Втората световна война.Ще има Содом и Гомор.На там вървят работите ,защото знаят как да изръчкат спящата мечка от леговището и,но не знаят,че няма начини да я върнатобратно.

138

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама ако "Литва/Полша биха задушили Калининград за една седмица", всичко от там на запад, докъдето се наложи, може да остане само географско понятие, барабар с всесилната Финландия...

137

До Васко Жабата

преди 1 година

А платените русофоби отново се размирисаха.

136

Славчо

преди 1 година

Обаче що комунист, що нещо се е навъдило в Българияааа. То затова ни е такава странна държавата. По-скоро някаква имитация на държава.

135

Анонимен

преди 1 година

Фон дер Лайен, това все пак не нито Садам, нито Милошевич, нито Кадафи. Между тия и Путин има известна разлика, изразяваща се в около 7 хиляди термоядрени зарада. Бъди сигурна, че за Путин не е голям проблем да ги използва, ако реши че е нужно. Тогава може и да разкове т.нар. трибунал и просто да няма къде да го съдите.

134

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, чу Путин иска това.. Откриване на втори фронт. За руснаците би било по-приемливо да воюват открито с врага си, отколкото да водят братоубийствена война. Тогава Русия ще използва технологиите си. Ще гърмят хамерикански спътници и финландските самолети ще имат проблем с комуникацията... Ако беше много лесно, до сега Полша да е влязла във войната. Но всички се страхуват.. Само приказки и пропаганда. Те там са силни.

133

Анонимен

преди 1 година

Абе, шефът на ватиканската корпорация спомена ли нещо за "моралното право" на Либия да се защити от нападение!? Там помощи май не пращаха....

132

Анонимен

преди 1 година

Втори фронт едва ли ще открие Русия, но втори път може да напълни гащите. И в България има такива генерали, говорят глупости само и само да са от полза на Русия, в случая се говорят хуморески само и само Германия да не изпраща оръжие на Украйна.

131

въпрос

преди 1 година

Генерал Цорн има много силни основания за изказаното твърдение! Изглежда в полезрението на неговите критици не попада България! Това е най-възможното направление на НАТО, което да бъде обект на руска инвазия! Тогава, как НАТО ще активира прословутия чл 5?!

130

Анонимен

преди 1 година

Вече съм напълно спокоен. Ако Бен Ходжис командва НАТО дори само латвийската армия ще ги победи.

129

Анонимен

преди 1 година

До Васко Жабата Путин е истински политик който мисли за своя народ.

128

Васко Жабата

преди 1 година

Платените русофили получават душевен оргазъм четейки тази статия.

127

Анонимен

преди 1 година

Генерал Бен Ходжис, командващ силите на САЩ в Европа между 2014 и 2017 г., каза, че "Само Финландия би смазала руските сили", докато "Литва/Полша биха задушили Калининград за една седмица", написа той в Tуитър. Смятай какви генерали командват военните сили на САЩ. Този е напълно неадекватен.