97

Анонимен

преди 1 година

Ако преди години унищожението на ЕС беше въпрос на дни и часове, сега вече говорим за минути. Къде е тръгнал тоя да се въоръжава!

96

SS

преди 1 година

Тоя ,,експерт" що не надене бронежилетка и вземе автомат и да отиде в Украйна ? Вместо да дава ,,експертно" мнение ? Даа ,ама там се стреля !

95

Анонимен

преди 1 година

Военен съюз, военна ос Русия - България - Сърбия. И НАТО става безпредметно. Това моментално ще демилитаризира цяла Европа - просто няма да има смисъл вече някой да се въоружава, ако Русия има сухопътен коридор до Сърбия.

94

Българин

преди 1 година

Войната отдавна не е с Украйна. На бойното поле се вижда основно бойна техника по западни образци. Украинската бойна техника от преди февруари месец, е почти изцяло унищожена. Също така се наблюдават все повече чуждестранни платени военни. Та да - най-вероятно ще продължи конфликта доста време. Познавам горе долу руския манталитет и знам, че трудностите в името "на родино" ги обединяват. Но не знам как ще е в Европа след като вече виждаме десетки хиляди на протести срещу намесата на ЕС.

93

Мдаа

преди 1 година

Чак пък години. На Коледа украинците ще маршируват на червения.

92

бая Тъпчо

преди 1 година

На тоя много му миришат шаламанките бе...

91

Анонимен

преди 1 година

Сещам се как Урсула преди няколко дни в реч пред Европейския парламент каза нещо от рода, че санкциите на ЕС докарали финансовата система на Русия до командно дишане! В момент когато Русия се къпе в пари! Чудя се какво правим ние в този съюз, България трябва незабавно да напусне ЕС!

90

Анонимен

преди 1 година

До преди десетина дни дори не подозирах, че сме във война. Но оттогава насам постоянно ми го повтарят разни говорещи глави, от Урсула, до Шаломанов. Кога я обявиха тази война, не разбрах, но поне стана ясно, че руснаците казват истината - воюват с целия запад. Само че, любезни мен не сте ме питали за тази война и аз няма да участвам в нея. Поне не на страната на Урсула и Шаломанов. Предполагам, че като мен мислят 80 до 90% от населението на Запада. Това е положението, да воюват евроатлантиците.

89

Анонимен

преди 1 година

ЕС няма технологии. ЕС ще се нуждае поне 50 години за да настигне Русия във високите технологии, а без високи технологии не може да има въоръжение. Да си правят перални, кафеварки, прахосмукачки и коли - това могат да правят. И никой няма да ги напада да им вземе пералните и кафеварките, войни се водят за природни богатсва, а не за кафеварки и прахосмукачки.

88

Анонимен

преди 1 година

Русия и САЩ в момента имат общ интерес - икономическото унищожение на ЕС. ЕС има най-мощната икономика в света, унищожението може да продължи с години. Войната в Украйна ще продължи до пълното икономическо унищожение на ЕС.

87

Анонимен

преди 1 година

Тази война се води от САЩ и Европа ще отнесе плувката с тотална инфлация. България ще е потърпевша ако не разчита на собствени енергийни ресурси. ЕС са фактор на корупция.

86

Анонимен

преди 1 година

Кой ще напада Европа? Европа няма нищо! Бедни като мишки - нито енергии, нито полезни изкопаеми, нито гори, нито води, нито плодородна земя. Има бетон - кой ще ги напада?

85

Анонимен

преди 1 година

По-скоро още няколко месеца, до около една година. През зимата помощите от ЕС за Украйна ще спрат или поне силно ще намалеят. САЩ може и да удържат още някое време, но не вярвам да е дълго, защото ще ги е страх да не се прекарат. При спиране на тези помощи Фалирала Украйна приключва участие, отделно сигурно ще има бунтове сред самите украинци. Въпросът е доколко Русия ще реши да обезсили икономически ЕС, от това зависи продължителността на операцията.

84

я па я

преди 1 година

тая война ще продължи 100 г. като войната в ГАЗА

83

SS

преди 1 година

А кво правим ,ако ЕС колабира или се разпадне тая зима ?

82

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Кви години , бе Шаламанди...като руските военни ходят да се молят за оръжие и муниции от Китай , Индия и С.Корея.....я се стегни и чети поне вестници...!

81

ЛОПАТАР

преди 1 година

Гответе се за няколко години война, абе лопатар да не би ние да се бием, войната да не е тука?

80

Анонимен

преди 1 година

Високите темпове на инфлация в Европа показва, че са ползвали евтино земните ресурси на Русия- петрол и газ.

79

Анонимен

преди 1 година

България има нужда от 100 Байрактара, 20000 Джавелина, 100 Хаймарса - другто си го имаме 5 милиарда лева за 2 години ги изплащаме

78

Анонимен

преди 1 година

Интегралните схеми от крадената битова техника не ставали за производство на ракети. Ами сега?