24

Анонимен

преди 1 година

Не простима постъпка на голям празник на България ,допуснат е съзнателно един символ на вражеска държава по време на Съиденението на България Този символ се казва Митрофанова ,а вражеската държава с враждебни действия е Русия ,а виновен за тази постъпка е единственно и само Радев .Как няма да е сам ? И много повече заслужава.

23

Анонимен

преди 1 година

В капитализма все някой е виновен,затова ЕС и Сащ вървят към комунизъм с човешко лице.

22

Анонимен

преди 1 година

Сегашният министър на МО, протеже на президента и в последните две години на важен пост в Президентството добре ще направи, ако си съсредоточи вниманието на дереджето на БА, а не да дава мнение за войната в Украйна.Отървахме се от Киро и Кокорчо, а служебният министър на МО започна да с бърка в политиката.Не смятам, че Радев, нито служебният премиер го е накарал да бъде негов говорител.

21

Анонимен

преди 1 година

Намерят от редакц. екип някой екземпляр и за да събудят интереса на читателите го кръстят политолог, социолог, политик, експерт. И поръчковият поканен започва да сипе неща, от които нищо не разбира. Президентът е бивш командирован в САЩ за повишаване на квалификацията си две години - 4 семестри.Ако смятате, че преди това родословието му не е било проверявано до 4-о коляно - много се лъжете.Киро и Кокорчо той ги р назначи, но те се оказаха перушани-аматьори.Сегашният военен министър е негов кадър

20

Анонимен

преди 1 година

Как ще е сам бе Марайче? Има си гугутки около себе си, има и един рашистански Бухъл над главата и една Медведка за жена да го напътства. Хич не е сам.

19

Анонимен

преди 1 година

Новия парламент да ни освободи от присъствието на това недоразумение което се оля с власт в една парламентарна република Румен червен направи много гафове най големия е когато цъфна Митрофана зад него на нашия празник Съединението това беше шок и позор за мен недопустимо и непростимо

18

Анонимен

преди 1 година

Радев я клекни да я видим Митрофана твоята неотлъчна сянка

17

Анонимен

преди 1 година

За мен Радев е дребна долна и злобна душица вижте го когато говори с тия тънки устенца ги присвива от злоба дай на военен власт и му гледай сейра сега иска да вземе всичката власт явно да прави БГ воена руска диктатура не случайно и дългия пробутва фалш референдуми за президенска република

16

Анонимен

преди 1 година

Радев е голям позор !!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Радев взима пример от любимия си Путин и той е сам срещу всички :) Накрая пилота ще излети от президенството си със строшения разждясал миг който така неистово брани :)

14

Мая

преди 1 година

Да остане само жена си да командва, може и обратното!

13

да

преди 1 година

статия която не казва нищо !

12

Така

преди 1 година

Разединителите и предателите остават сами!

11

Анонимен

преди 1 година

Борисов е сам срещу всички, а Радев е с народа срещу мутpите.

10

Реалист

преди 1 година

Не Радев, а Борисов е сам срещу всички! След като с парите на Черепа ,Радев с преврата спаси собствената си кожа/Г*з/ и подпали държавата, всички проведоха кампания в плюене по ГЕРБ! Черепът купи повечето медии, на останалите Рашков им скръцна със зъби! По Конституция Президентът не трябва да се занимава с политика, но всички виждаме ,как Радев ни пробутва постоянно нови проекти! Ще видим на тези избори,какво ще сътворят машинките на Мадуро!

9

Зелен чорап!

преди 1 година

радев за нищо не става

8

Анонимен

преди 1 година

Този дори на външен вид почна да прилича на Тодор Живков, душицата му се изписва по лицето.

7

мими

преди 1 година

Много ми прилича на Ванката от Слави :)

6

Не сега!

преди 1 година

Сега няма да гласувам, защото няма за кого- всичките партии в тези избори ще бъдат путинистки. Ще гласувам догодина, след войната в Украйна, когато путинистите ще минат в нелегалност.

5

Анонимен

преди 1 година

Радев е руски КАВАЛ и ще отговаря за огромната криза в България ,която предизвика по сценарий на Москва ,за отклонение на страната ни от Европа ...Негодник ...