51

Анонимен

преди 1 година

Тъпият ЕС си го направи сам. Преминаха на "борсови" уж цени, изоставиха петролната формула, забраниха дългосрочните договори за доставка, приеха непрозрачно, арбитрарно законодателство за електричеството и газа, зелени "сделки", зелени такси, борсова търговия с въглеродни "разрешителни", коити самата евро комисия създава и куп други регулации и нарекоха всички това "свободен пазар". После се включиха с всички сили в тази война с Руската федерация. Кой ще се съобразява с тях вече? Никой.

50

Анонимен

преди 1 година

Значи имаме около 2 години да сключи договор с Газпром. Газ след това няма да има.

49

хахах

преди 1 година

До Анониментея ще инвестират в Сибир и по точно в лагери там :) :) :)

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 - Половината Дубай са индийски граждани." - да, ама гастарбайтери !

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 - не разбра ли, че китай се бори "със зъби и нокти" за руския газ и това е една от причините за войната - Русия има оправдание за отказа от европейския пазар, а относно цената - попитай Чичо Сам защо доставя основно газ на азиатския пазар и само за да замаже очите на еврогейците - мъничко за ес ?!

46

Анонимен

преди 1 година

Китай няма да търпи да му извиват ръцете така както на Европа правиха. Ще искат евтин газ и непрекъснати доставки, иначе прекратяват договора.

45

Анонимен

преди 1 година

"В Индия нема ли да влязат Там ше е Индийски Поток" - Индия има стари инвестиции с арабите, които са им до г*за. Не им е изгодно да купуват от някой толкова отдалечен, като Русия. Половината Дубай са индийски граждани.

44

Анонимен

преди 1 година

А като ви свършат нефта и газа какво правите бе алкохолици? Камиларите поне инвестират в нови технологии и туризъм, че като им свърши нефта да не са съвсем зле. А вие в какво инвестирате? Алкохол, оръжия и война? Хич не мислите за бъдещето на децата си.

43

Анонимен

преди 1 година

В Индия нема ли да влязат Там ше е Индийски Поток

42

Анонимен

преди 1 година

Лошо Нема Ше има патица по пекински

41

българин

преди 1 година

Дааа , ама друг път !

40

Анонимен

преди 1 година

И с какво ще изпомпват газа по този тръбопровод, след като се оказа че помпите са канадски?

39

Анонимен

преди 1 година

Бе както искат да го кръстят, ако щат и "Силата на джедаите" да го кръстят, ние ще го затапим!

38

Алекс

преди 1 година

Рашките ги очакват доста тежки приключения,когато останат с единствен клиент Китай.Китайците ще искат големи отстъпки и ще ги получат

37

Харата

преди 1 година

Акохолиците, никога няма да изтрезнеят....

36

gergi

преди 1 година

До Анонимен Е тя и Европа плащаше малко, но 2019 година реши да смени ценообразуването и премина от цена вързана за петрола към цена вързана към борсата. Никой не я е карал да го прави. Пита се в задачата защо се направи това ???

35

пришълеца

преди 1 година

Убаво име:)))

34

Гошо от Почивка

преди 1 година

Следват още газопроводи към Северна Корея и Мианмар - "Мощта на Самогон" и "Великият Алкохолик от Новокузнетск". Руско величие и прогрес, от Камчатка до Меркурий!

33

Анонимен

преди 1 година

какво точно ще замени този тръбопровод :) Северен поток 2 е празен. Силата на Сибир 2 го няма, ще се строи тепърва. Второто е цената. На каква цена купуваше Европа, и на каква цена ще купува Китай :) Разликата е в пъти. Така че, за да се замени икономически едното с другото, Русия ще трябва да изнася пъти повече газ. Нуждите на Китай са много по-малки от това. За самото построяване също трябват ресурси, и финансови и технологични. Русия има голям дефицит и на двете в момента. Успех!

32

Анонимен

преди 1 година

До Калеко АлекоЯ *** светни досега американците с какви ракети и ракетни двигатели в каква орбитална космическа станция се размотаваха из Космоса? Какво стана с най-мощната ракета в света? Нещо 2 пъти не моа се отлепи от Земя, щото моа каже "бау", както вече сме гледали!