9

Iliandar

преди 1 година

До ДидоДали си добре с мозъка?

8

Доко

преди 1 година

Полезни са. Защото няма да ви остане време за вредни неща като работа.

7

Анонимен

преди 1 година

Както и животът с два пуловера на 18 градуса, както и петминутното къпане с подмиване на четири зони по тялото.

6

Дидо

преди 1 година

Само бедните ходят пеша. Богатите имаме коли. След 18 г. Възраст да имаш атлетично, слабо и мускулесто тяло е признак или на бедност или на болест.

5

Бай Дрън

преди 1 година

Който е ходил на военно обучение знае, че две крачки са метър и половина. Тоест, 10000 крачки ва малко над 6 км. Като млад, когато още нямаше домашни. PC и смартфони, редовно си ходех 5-10 км на ден. Дори имаше период, когато тренирах в една зала на 5км от дома и редовно ходех пеша до там и се връщах пеша. Не са толкова много 6 км, това е час и малко ходене. Лошото днес е, че дори подрастващите са забили поглед в телефона. Няма я оная култура, просто да се шляеш цял ден без телефон или комп.

4

Анонимен

преди 1 година

10 хил крачки са около 9-10км, забързан ход е около 4-5км. в час. Значи на ден ни трябват поне по 2ч. ходене + 0.5-2ч. да стигнеш до място където може да се разходиш (все пак на дали е полезно да се разхождаш в час пик около цариградско) = 3- 4ч. на ден... Нищо против, само дето шефа няма ме остави на същата заплата за 4ч. работа. :)

3

още нещо

преди 1 година

Сауна костюм решава проблема в дома ви.

2

Анонимен

преди 1 година

Не е възможно, 10 Хил крачки по моят крачкомер са 10км и със 7 кмч краката ми ще станат като на щангист за да покривам нормата, направо да ходя на ултра маратон, а и не си представям как е възможно да се поддържа това темпо с напредване на годините.

1

Бай Дрън

преди 1 година

Върви се с пулса, останалото е журналистическа измислица. Ако си със 100 пулс, значи е идеално 100крачки в минута. На Червения площад се марширува със 120 в минута...и като казах , че се марширува, защо не върнем казармата?