33

И.Б.

преди 1 година

Моля за превод на "демерджи" и "семерджи". Звучат на турски, затова.Нямам нищо против турското звучене, интересува ме само значението. Благодаря на преводача, респ. преводачката.

32

Анонимен

преди 1 година

Когато приключи проверката, започва проверка на проверката ....

31

промяната

преди 1 година

Няма какво да го изясняваме, не сме толкова глупави. Доносник на полицията, както и повечето връзкари на местно ниво, които правят най-големите простотии. Всичко идва от МВР, ние реално нямаме престъпност, която да не е покровителствана. Каквато държавата, такава и мафията и един ден няма да издържат в Салвадор, Хондурас, Мексико дето наистина режат глави за нема нищо.

30

ФАКТИ

преди 1 година

КАТО СЕ ГЛЕДАТ ПЕРИОДИТЕ И ГОДИНИТЕ СТАВА ЯСНО ЧЕ ГЕОРГИ СЕМЕРДЖИЕВ Е ПРОДУКТ НА СИСТЕМАТА НА БУЦИ. ПОЛИЦАЙКАТА СИМОНА РАДЕВА Е ПРОДУКТ НА ПАРТИЯТА НА БУЦИ. ТО ТЯ НЕ Е ПОЛИЦАЙ , А НЯКАКАВА ***.ВСИЧКО ТОВА НЯКАК СИ УДОБНО СЕ СПЕСТЯВА КАТО ИЗВОД.

29

Анонимен

преди 1 година

Статутът на Семерджиев се изяснява....БРАВО ! Няма да мине и петилетка и ще го изяснят....

28

Анонимен

преди 1 година

Статутът на Семерджиев се изяснява......Некадърници! Кое точно не ви е ясно ??????

27

До Анонимен

преди 1 година

Да те поправя - не кара без книжка, а с фалшива швейцарска книжка. Ама за мильовците явно и това е дребно административно нарушение.

26

Трол

преди 1 година

На Бат Боко нарушенията започват от както се е родил, ама ко от това. Пак ще си го избереме.

25

Анонимен

преди 1 година

МВР , фирма за статистики , и обслужване , на повикване от политици и мутри !

24

Анонимен

преди 1 година

т. е. , всичко се знае , но нищо не се праИ , ....... ЗА ПАРИ , ЗА МНОГО ПАРИ !

23

Анонимен

преди 1 година

Как от 2014та бе, та нали от над 10 години нямаше СУМПС или това, че кара без книжка за вас е "дребно административно нарушение". Повръща ми се от тая ченгеджийница. МВР и КАТ трябва да се изринат из основи.

22

МВР вижте се

преди 1 година

Генерал майор Васил Василев ме заплаши със смърт, искаше хвърлят полицаите от Перник в канавка и да ме пишат "Пътен инцидент"!

21

МВР вие сте Позор

преди 1 година

Приятелю Дерменджиев твойто МВР изнася ТЕРОРИЗЪМ в Европейският Съюз - хванаха над 100 полицаи занимаващи се с Невронен Тероризъм и воайорство !Вижте се в Бобов дол и Перник, Пловдив и Варна - престъпник до престъпника!

20

Анонимен

преди 1 година

Каква прилика във фамилните имена само между министъра и престъпника - една единствена буква, първата.

19

Анонимен

преди 1 година

Айде дтига исторически факти! Некадърници отпред назад и обратно! И този ще го пуснете с някаква глоба! Къде е сега - в домашен арест? Цялата държава трябва да се преоснове както Възраждане твърди, че ще направи! Без изключения лустрация! На всички досегашни във власта одит с най-малко 10 години назад!

18

Анонимен

преди 1 година

Така ще е, докато съществува тази мафиотска структура наречена "държава". Никога няма да има оправия.

17

МВР = ОПГ

преди 1 година

Абе кво ми пускате "проверки" бе? Рашков пускал проверки, ся тоя пускал проверки, а истината е, че ЦЯЛОТО МВР = ОПГ! Колко години ще му пускате само "проверки". Накрая проверките не установили нищо и Семерджиев няма да ходи в затвора, щото въпреки стотиците ПРОВЕРКИ дето пуснахме, не се установи НИЩО. ЗАКРИВАЙ!

16

до 18

преди 1 година

Преди 89 просто не си знаел нищо, свали червенито очила и спри да пиеш иди0тNна

15

Към Днес

преди 1 година

Мисля, че заглавието и цитатът относно това, че "наруиенията започват от 2014" не отговарят на истината. Гледах интервюто на Демерджиев, в което той каза, че периодът на преглед на нарушенията обхваща 2014 година до днес. За себе си съм убеден, че нарушенията на Семерджиев започват от годината, когато е взел книжка, а може би и преди това. По-важното е, че тези които са го укривали трябва да се разглеждат, сато съучастници в убийство!

14

Анонимен

преди 1 година

30 и кусур години демокрация,30 години беззаконие и слободия..да са ви честити бананите господа...