51

Анонимен

преди 1 година

Непоканен не се ходи нито на сватба, нито на рожден ден, нито на погребение.

50

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не са поканени! Не го ли разбрахте от Захарова? Колко пъти трябва ви го набиват в тъпите глави! Айде стига сте извивали ръце, не са поканени и не се слагат да ходят на погребение - точка! Някои народи имат все още достойнство!

49

#M

преди 1 година

като контрамярка русия няма да покани никого на погребението на негово императорско величество владимир късий

48

Не разбирам...

преди 1 година

Ако се абстрахираме от гръмката титла, с какво кралицата е по-различна от все друг държавен глава например(мир на праха й) ? Не помня на погребението на Желю Желев да са се събирали световни лидери. Или нещо недоумявам или явно все още изповядваме ценностите на средновековието.

47

Комплексар

преди 1 година

Глупаците са се наредили в редичка и са се хванали за ръчичка.

46

Анонимен

преди 1 година

Най-подходящият момент рашките да гръмнат един "Искандер" там и да завземат властта в Света в един миг! Си Цинпин също няма да е там, китайците ще си назначат нов негов заместник, не е голема драма.... Радев може и да закъснее с час-два за вечерята след Събитието

45

Анонимен

преди 1 година

Е хайде стига с тая пропаганда против Русия, все пак от целия свят, не са поканени още и Северна Корея и Мианмар.

44

Анонимен

преди 1 година

И от Русия отиде- Горбачов.

43

Внимателно

преди 1 година

Подставени на власт вкл вече нагли престъпници след години дирижирани прикривани чрез тях престъпления се ползват за нагли ПИАР мероприятия.. Харчат ограбвани милиарди от народите вкл бедставащи заради нагли диверсии като Българския..Великобритания да осигури подслон на бедстващи оставени да спят по улиците вкл в CAnterBury Kent UK..

42

Warnings about

преди 1 година

ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ВЪНШНИ ЛИЦА НА ПОГРЕБЕНИЯ <<РИска от увреждания както на ценните тела на починалите така и на живите и огромен.. Ползват се мощни нагло престъпни оръжия вградени в камери за трайни увреждания.Тежки увреждания получават телата на погребвани при присъствие на роднини с телефони и лични документи в тях заради дигитално холограмни оръжия контролирнаи от жестоки врагове на слънчевата ни система.НЕ ХОДЕТЕ НА ПОГРЕБЕНИЯ !!!

41

Кулев

преди 1 година

Разумните и отговорни политици се радват на много признателност дори и в последния си земен път, а такива като Путин едва ли ще бъдат изпроводени от повече от ...5 правител ствени глави :)))

40

Безобразие

преди 1 година

Лека й пръст. Ама какво общо има АНГЛИЙСКАТА кралица с БЪЛГАРИЯ, та при всяко събитие ни заливате с подробна информация?! Да не сме станали междувременно "демократична" колония на англичаните?!! Да си свалиме и ние флаговете наполовина както Индия, а?

39

ТРАКИЕЦ

преди 1 година

Русия и сателитите и като България са на светлинни години от това,което наричаме Цивилизация.

38

ужассс

преди 1 година

Самите руски управляващи заявиха в деня на смъртта на кралицата, че не е уважавана в Русия , а сега искат да ходят на погребение...По-скоро искат да ги поканят, а те да пратят някой мижав чиновник, ама не им се получи.

37

Xaxa

преди 1 година

Ритуал с жертвоприношения за дъртия рептил ще има ли? А тези "държавни глави" ще се вричат ли във вярност на новия главен сатанист?

36

Ха-ха-ха

преди 1 година

Рашките ще отговорят огледално и няма да канят западни политици на погребението на Путин.

35

Анонимен

преди 1 година

Папата поканен ли е?

34

Анонимен

преди 1 година

"Никога толкова много държавни глави и правителствени ръководители не са идвали в Лондон за едно събитие за един ден" Всички на едно място по едно и също време. Много удобно.

33

Русия

преди 1 година

От 200 държави, само 500 лидера. Той и Шекелгрубер (Хитлер) би на изборите със 120%.СРАЛИЦАТА на manгалия му би рекорда 250%СМРАД ший ф траур пуне догодина декември

32

Анонимен

преди 1 година

ЕДИН ГОЛЯМ МОНАРХ СИ ОТИДЕ И СИТУАЦИЯТА Е ПРИТЕСНИТЕЛНА.. НАСЛЕДНИКЪТ НЕ Е НА СЪЩОТО НИВО.