114

Гражданин

преди 1 година

Джуджето отдавна не го канят никъде, но то все неразбрало....

113

Диоген

преди 1 година

При толкова "специални" погребения в Русия,такъв мерак за едно в Англия?

112

Хехе

преди 1 година

Естествено щеше да е, Путин да присъства там, но.. в ковчег!

111

Захарова

преди 1 година

Че като засвири една тъжна музика.. Добре че беше другаря Президент, нали е кавалер,да ме покани на танц:-)

110

Анонимен

преди 1 година

Британците са велик народ! Няма да се поставят в неудобното положение да поканят Путин, а лъжливото овчарче да откаже! Кощунство щеше да е да го канят!

109

redordead

преди 1 година

поканени сте да доплавате с крайцерът Мацква...

108

Анонимен

преди 1 година

Поканена си: *** май дик!

107

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

Въпрос на добра лична хигиена, товарищ Знахарова!

106

Анонимен

преди 1 година

артлик, а вие като не го утрепахте вашия цар, той какво направи за вас?!

105

Артлик

преди 1 година

Тия сами си утрепаха Царя и цялото му семейство,само и само да не остане помен от монархия във Русия,а сега тъз дръгливата ревнала че не била канена от цветът на световната монархия.То бива наглост,бива...*** толкова колкот руската,нийде не мож видя.Ами не сте канени защото не сте добре дошли никъде ,ей за това.

104

Анонимен

преди 1 година

Захарова не се ядосвай ще върнете жеста на Англия и вие няма да ги каните на погребението на вашия император :) По скоро кой ще дойде е въпроса ????

103

Анонимен

преди 1 година

И Хитлер не са го канили. Това е нормално, не "кощунство".

102

Анонимен

преди 1 година

В същност тя добре знае какво говори, така и е наредено, двузначно, да не е ясно. На този пост не случайно има жена, руските жени са коварни, и преднамерени в действията си. Такава е природата им. Силни и борбени , но и много лоши. Такъв е руският народ като цяло - и отмъстителен, трябва да се внимава с тях.

101

Така е ..

преди 1 година

Тази Захарова е говорител само на себе си , а не на външното министерство. Путин много кратно се ядосва на изявленията на тази, че не се консултира с никого какво да каже.Преди седмица Путин заяви че няма никакво намерение да присъства но погребението на кралицата , а тази сега е заревала.Два дни преди агресията Захарова заяви : Само болен мозък може да твърди че Русия ще нападне Украйна.Указа се че само тя е с болен мозък и изобщо не знае какво става в Русия.

100

Приматите

преди 1 година

никъде на са желани.

99

руските фашаги

преди 1 година

никъде на са добре дошли. Убийци на царската руска фамилия НЕ могат да цапат с присъствието си това събитие.

98

Ба,торба кости!

преди 1 година

Дреме им на руснаците за английския бабущарник,но приличието изискваше да се покани Путин,а той да прати някой на костополагането.Е,това не се случи, но съм изумен колко чифтокопитни са налазили форума и превъзнасят кралицата все едно са близали нужника й 10 години.***!

97

Артлик

преди 1 година

Захарова ..??? Ти знаеш ли от къде произлиза думата ,,кощунство"? Произлиза от племето Кощуни! Кощуните са били всеизвестни със своите вероломни и долно внезапни набези срещу съседните им народи.Изчаквали са момент на слабост във съседите си,и са ги нападали без дори съседите им да се подготвят за война.Та да те питам Закарова? Ти разбра ли какво означава думата ,,кощунство"!?

96

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ЗАПОЧНА ДА ИЗПОВЯДВА ''РЕЛИГИЯТА ЧУЧХЕ''- ЗА САМОДОСТАТЪЧНОСТ ЗАЩО СЕ ЯДОСВА НА ЛОГИЧНИ ПОСЛЕДСТВИЯ.

95

От Вселената

преди 1 година

Бръмбари на Мухата Цеце, знаете ли "Защо съществува всичко което е назовано?"! Отговор от Вселената: "Защото мислите раждат светове."! Мислите на хората живели преди нас, са родили нашият свят. Нашите мисли ще родят света на нашите поколения. Няма открития, няма познание, няма еволюция! Всичко, което си помислим, го има в мига на неговата картина, стопляща представите ни. Вторият закон на термодинамиката се проваля. Колкото и да експандира Вселената, остават само имплозии отровни, непоправими!