47

Реалист

преди 1 година

Кремълското Жуже пак се издъни! Нямало да има еднополюсен модел, ама това го разправя на Китаеца ? И откъде Путин реши, че той трябва да е другият полюс?

46

От Вселената

преди 1 година

В момента става Смяна на Магнитното поле на Северния с Южния полюс в цетъра на Земята и на повърхността и всички живи същества по Градове и Села подскачат от ковид иглата пеейки: "АЗ брудяга се наричам и ученичките обичам"!

45

Анонимен

преди 1 година

Запада направи още полюси, като откачи Русия от западното влияние. Русия е друг полюс.

44

Справедливия

преди 1 година

То, ква беше оная наша поговорка за краставите магарета... Ай живи, здрави да са, ама не чак толкова... земята ги зове...

43

До 50

преди 1 година

Аз освен стоки за левче, други китайски не съм виждал! Това, че примерно сглобяват някоя бормашина Бош, не значи, че е китайска!

42

Анонимен

преди 1 година

В уникалния древен град Самарканд днес и утре се провежда изключително важна среща на върха на Шанхайската организация за сътрудничество ШОС.

41

Анонимен

преди 1 година

Путин плаче, а Си се подхилква, защото знае, че света пак си е двуполюсен. Само дето единия полюс е САЩ, а другия не е Русия. ***, къде си ръгнал и ти с големите да се мериш?

40

Анонимен

преди 1 година

С приказки за многополюсен свят мтого полюси няма как да се получат. Китай и особено Русия усещат че не са никакви полюси и къде що се срещнат почват да се надлъгват че и те са полюси.

39

Анонимен

преди 1 година

САЩ искат световна диктатура, а Русия и Китай се борят за световна демокрация! Невероятно!

38

Анонимен

преди 1 година

Готов е *** на китаеца да стане, само и само да не си признае че е загробил Русия

37

Анонимен

преди 1 година

Това са демократите , като Мара само един да казва. Едно време му викаха диктатура.

36

мара белчева

преди 1 година

Тоя миризливец няма ли да млъкне с тоя еднополюсен свят? Ми не искаме да живеем в многополюсния ти свят, джудже, пък и какъв полюс може да сте вие, като сте галой вадой. Войниците ви напуснаха фронта, молите Северна Корея за оръжия, че дори на братска Армения не можете да помогнете.

35

Хе хе хе

преди 1 година

Всички меки китки Вдигнете ръце! Ааа, огънаха се... АХХАХАХААХХА

34

Анонимен

преди 1 година

пОтин е вече умрел бе. Някакво дж0дже на договор го разхождат насам-натам. Той беше болен стар и недъгав, неспособен да управлява рашастан

33

Анонимен

преди 1 година

Прав е! Едн време, като синът ти кажее че е гей, отивахте за риба в гора,*** с ловната пушка и се въраше само тактото, а после екролог. Сега! СЕГАААААА .... оооо! Сегаа ... 2000 пота във фейса,колко сме горди, тениски със шарени знаменца .... ууужааас! УЖАС! Да, беше кофит като тате гръмна малкия брат, ама ... чак па толкоз!

32

Анонимен

преди 1 година

До ПолковникGreshka...Kitai ne sa nai-silnata ikonomika...provery GDP-to im sreshtu tova na USA!!!

31

Полковник

преди 1 година

В грешка сте ако мислите че Китай ще стои мирен.Просто в момента не е готов за сблъсък с Америка.И американците знаят че конфликта е неизбежен .Армията на Китай се развива с много бързи темпове.Бясно въоръжаване за бъдещата война със САЩ.Икономиката на Китай е най силната в света но все още зависи от западните инвестиции.Но до няколко години Китай ще е готов.

30

Анонимен

преди 1 година

До ПолковникЯ помисли малко ако глупостите кооито говориш наистина се случат какво означава това за един обикновен човек ? Според теб един руснак живее по добре и щастливо или има повече възможности за развитие и обучение от един Французин или Германец ли ? И как точно Русия ще управлява света с население сравнимо с Япония ???

29

ПУТИН

преди 1 година

БИЛ КАЗАЛ ТУЙ, ПУТИН БИЛ КАЗАЛ ОНУЙ ! ЗАВАЛИЯТА ОТДАВНА ЦЕЛУНА РЪКА НА СВЕТИ ПЕТЪР ! ЗАТОВА ПЪК ФИГУРАНТИ С ЛАТЕКСОВИ МАСКИ НАПОДОБЯВАЩИ ПУТИН ИМА ДОСТАТЪЧНО ! ЗА БАЛАМУРНИЦИТЕ ДА ЦЪКАТ И АХКАТ !

28

Анонимен

преди 1 година

Бай - Асен , не че нещо, но пътя на зърното е посока Африка . Африканския износ е в посока полезни изкопаеми .