32

Анонимен

преди 1 година

Споко бе ще отидете да метнете малко боя на някой паметник и ще ви дадат по 20лв. за пиячка

31

Анонимен

преди 1 година

2020 - спасяваш света като стоиш вкъщи и не излизаш!2022- спасяваш демокрацията, като стоиш вкъщи на студено и тъмно и не се къпеш!2024- спасяваш света като стоиш вкъщи и не дишаш??

30

ТЪРКАЙТЕ ТАЛОНИ БЕ!

преди 1 година

ДОКАТО ЧЕРЕПА БЕШЕ ТУК БЕДНИ НЯМАШЕ!

29

Супер

преди 1 година

Тая хубава земя трябва да се прочисти. Само българите са си виновни за участта, бедността, глупостта, завистта и селяндурщината си.Освен Македония и Сърбия, останалите страни са в пъти по-добре. Става с работа, не с крадене и далевери и потни дребни тарикатчета. Искренно се надявам зимата да е студена и гладна.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33 - Нема лошо! Ама пак ще го бъхтеем. Гледам и дуриг се надъхват!

27

Анонимен

преди 1 година

Лъжат, по добре сме от всякога и ще станем още по добре! Ще гласувам пак за ПП и ДБ

26

До 29

преди 1 година

Не можеш да се скриеш. Изпроси си го.

25

До 26

преди 1 година

Добро предложение за номерче в екселската таблица за инвалиди на програмиста. Аз съм за. Остава да го намерим.

24

До 26

преди 1 година

Ела бе, мишок. Къде ще ме набараш? В колата ми за 160 хиляди ли? В къщата ми за 600 хиляди евро ли? Мога да едно нещо на жена ти да ме побара, да държи нещо истинско в този живот. Да види какво е стомана.

23

Анонимен

преди 1 година

Как викаше дедо ми,всяка жена ще ти харчи парите,но поне да ти вдига дед-вия а не кръвното!!

22

кк

преди 1 година

Ние от над 30 години сме така, а тука някви *** тръгнали да ни плашат с тежка зима АХАХХАХААХ добър виц

21

Анонимен

преди 1 година

До До 14 - Ще набарам някой ден и ще те направя едно номерче в ексеслката таблица на общината, дето води на отчет инваливите.

20

Чекай чекай малко

преди 1 година

Чекай малко бе тука ми се казва, че хората много ходили на почивка, имало задръствания по улиците и кръчмите били пълни следователно българина е богат. Кви са тия статистики/стъгмистики, тва трябва да е пропаганда на Путин. Богат си, българино, радвай на богатия живот който живееш в европейското семейство!

19

един

преди 1 година

До 14 е в Матрицата, пържола не му трябва, да не говорим за филми, жени и пр.

18

До 18

преди 1 година

Я па тоя комплексар. Хаааа, кой ползва екселски таблици още бе, от кое село се правиш на велик? Минал покрай програмирането

17

Анонимен

преди 1 година

Нормално! Не се лиз анят каква щета са? Особено провинциалните кучета!

16

анонимен

преди 1 година

До 14, като няма кой да ти направи хляба и пържолата, тогава ще те питам. И съвсем не само това - хубав филм, хубава книга, и т.н. Надявам се да се шегуваш.

15

До 14

преди 1 година

Напротив, единствено и само програмистите сме нужни и ние сме каймака на обществото. Останалите сте обикновени и непотребни и спокойно можем да ви оптимизираме и автоматизираме. За мен сте просто едно номерче в екселската ми таблица. Хоп, и просто ви изтривам и вече не съществувате. Ако знаете как мога да ви направя живота черен и отвсякъде да ви изтрия.

14

анонимен

преди 1 година

Съгласен с до Петко, защото някои съученици не знаеха дори таблицата за умножение и никога не я научиха цялата. И тези предимно са т.нар. уязвими и темподобни, независимо от етноса, но пък държат да си оставят гените задължително.

13

Star

преди 1 година

От както комунистите след 9-ти отнеха земята на хората,народа живее все във бедност.На село в една къща ако няма поне 10-15 овце,къщата си заминава и селото опустява.Всичката земя е отнета от арендатори мутри от десетилетия,и вземат субсидии които ги делят със политиците.Ето затова има бедност.Защото българинът не може да се изхранва от собствената си земя.Програми,субсидии ***...не е престанало да се говори как държавата се грижи за прехраната на българина.Като дава пари на мафиотите бизнесм