26

Равнопосавеност

преди 1 година

Всъщност ЕС и САЩ вървят именно към Социализъм и дори Комунизъм със страшна скорост. Отнемането на собственост на частни лица без сериозни основания напълно развенчава мита за неприкосновеността на частната такава. Освен това при постоянното покачване на цените отпускането на помощи на най-бедните довежда до това, че те постепенно догонват средната класа за която никой не се грижи, а инфлацията прави все повече хора да минават под прага на бедност. Вървим към всички равно бедни и контролирани.

25

Анонимен

преди 1 година

Карл Маркс и Енгелс са писали: Един призрак броди из ЕВРОПА - призракът на комунизма. ...........Те не са казали, че призракът ще броди в Русия, Африка, Индия.

24

Анонимен

преди 1 година

Западна Европа е комунистическа. Капиталистически са Африка, Индия, Латинска Америка. Карл Маркс е казал, че комунизмът ще победи в Западна Европа и е познал.

23

Хахаха

преди 1 година

Ваня Григорова е много умна. Единствената и работа до момента е продавачка в Макдоналдс. Има и автобиографията в интернет. Всеки продавач енергиен експерт, всеки бакшиш- финансов експерт, всеки сервитьор - ИТ експерт. Браво.

22

Скъпи Дечица,

преди 1 година

пресата не е създадена за да ви информира, пресата ви пресова мозъчетата ! Вместо да се пенявите коя шарлатанска партия ще ви сваля звезди от небето, а си вършете работата и се радвайте на семействата си ! Аман от будали !

21

Петю

преди 1 година

Като му е опасна Европейският Съюз Другая Кузман Илиев направо да Хваща пътя за Русия-там е най-безопастното място в Света.

20

Ваня Григорова...

преди 1 година

НАЙ-БОГАТО ПЛАТЕНАТА ПРОФСЪЮЗНА ГОВОРИТЕЛКА...

19

Зозо

преди 1 година

До Анонимен....ЕС се разпада...........Хахахахаааа, ама се разпадна само "Великият СССР" другарю :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

18

СМЕХ....

преди 1 година

АЙДЕ КАЖИ СИ КУЗМАНЧО, ЧЕ РУСИЯ Е "НАЙ-БЕЗОПАСНА"...та да си заслужилипаричките....хахахааа.

17

Зозо

преди 1 година

Ваня Григорова и Кузман Илиев - пореднете четирихилядници. Ама много им личи.

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък фашага...По-добре ли е разпасания див капитализъм и мръсната олигархия.Маркс е истината.Фашист брадат!

15

Анонимен

преди 1 година

Хаха македонците оня ден отказаха да включат българите в конституцията си те не са глупави искат да посрещнат разпадането на Европейския съюз в чакалнята а бун... аците като нас ще приемат и еврото хептен да, се забатачим

14

Анонимен

преди 1 година

ЕС се разпада и естествено ще си го набием още повече като приемем и еврото в най голямата инфлация от Виденов насам

13

Анонимен

преди 1 година

До Нане - А наляхме на Украйна 19 млрд, без оръжията, че укрите са първа демокрация. Има много сбъркано в този ЕС.

12

Анонимен

преди 1 година

"Започва да се спуска форма на социализъм към страните-членки" - Всъщност в ЕС не се спуска социализъм, все по-бурно започва да се вихри див болшевизъм!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Ем той си е комунистически съюз като замисъл ЕС на тоцкисти. Идеята за обединени европейски щати командвани от Сащ е на Троцки

10

Анонимен

преди 1 година

Това, което се случи с източния блок преди30 години сега ще сполети и западна Европа, САЩ трябва да бъде спасен за още 10-15 години.

9

Анонимен

преди 1 година

Перестройката в ЕССР е във вихъра си.

8

София

преди 1 година

Жълтопаветните павиани сега ще подскочат, че Кузман бил на хранилка в руското посолство, за това лобирал за дългосрочни договори, без грам да си дадат сметка, че тая криза не е само у нас, а по цяла Европа и брюкселските зелки я сътвориха заради сляпа либерастия и толерастия, като тутакси забравиха историята и произтичащите последствия от това.

7

Анонимен

преди 1 година

Европейския съюз върви по стъпките на Съветския съюз дано по бързо да се разпадне че ние си заминаваме с всеки ден по зле и по зле