9

Крадат милиарди

преди 1 година

Същите нагло корумпирани ограбват Българскяи народ с десетки милиарди харчени са вили,сараи ,палати на избранници по списъци на Министерство на Земеделието и горите.Вижте програма "Развитие на селските региони". НА избранниците с ограбени милиарди от народа са закупени джипове,джакузита, преди години съобщиха за платени с народни милиони яхти,вертолети,самолети..басейни..пътища ..пристанища..

8

Внимателно

преди 1 година

НАгло корумпирани на власт начело с Борисов ограбиха десетки милиарди от Българския народ за изграждане на тн"Водни цикли" и прескъпи опасни уж пречиствателни станции.ПОхарчените милиарди ограбени от народа през бюджета заради спорове с Орешарски бяха оформени като изградени на кредит. сега народа плаща над 12 % лихва за десетки милиарди. Град наблизо с изчезващо население пое над 42 000 000 лева за воден цикъл. Пречиствателна станция за 25 000 000 до нея няма фекална вода. 5 000 000 лихва год

7

Еми...ю

преди 1 година

Правете канализации.....кой век сме?Стига сте крали ска..пано общинари.За какво сме ви избрали...

6

Ivan Ivanov

преди 1 година

Ми общината да започне да изгражда инфраструктура, а не да се разчита на такава от преди 50 години...

5

Анонимен

преди 1 година

А се смеем на руснаците като ние още имаме ке...нефи като през турско и даже в "елитни" квартали на София. Половината Горна Баня, Княжево, Симеоново, Бояна, Драгалевци още нямат канализация.

4

Анонимен

преди 1 година

Пак ли на Урсула напъните?

3

Анонимен

преди 1 година

Не е лоша идеята, но да видим как ще я наложат в махалите на *** хора...

2

Анонимен

преди 1 година

Нещо понамирисва тук.

1

aa1830

преди 1 година

Имоти за по 1млн евро, паркирал два джипа отпред, ама ходи да ак... в дупката.....