85

От Вселената

преди 1 година

Какво е това правило по средата на пътищата да има колчета? Червената линия е достатъчна. Ако е опасно пътя трябва да се разшири. Хубаво, че са ги орязали за да не си забиеш случайно колата в тях и след това да пропаднеш в трапа на канафката. В българия пътишата са много тесни и трудно се кара по такива пътища спестяващи асфалт, за да бъдат по-широки! Много ми е интересно, колко пари са получили производителите на тия непотребни колчета по пътищата?

84

Решението

преди 1 година

Да се закрият всички пътища, всички автомобили да се унищожат, а всеки с книжка за 20 години в затвора. Така няма да има нито една катастрофа. Е, то е очевадно, че съм малоумнииик.

83

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Когато безсилната държава и малоооумната милиция не могат да направят нищо смислено единствената им възможност е да увеличават ограниченията и глобите. Това е самопризнание в некадърност и последна степен на падение.

82

Имам камионетка

преди 1 година

Имам едно старо ЗИЛ-че, с него ходим да крадем дърва, след като ги осечем незаконно. Обичам да правя мизерии, за това утре ще го пална и ще ида да въртя по дефилето с 15км/ч

81

Дълги-Къси-Дълги-Къс

преди 1 година

НСО излязоха по-големи мутри от мутрите.

80

Решението

преди 1 година

Камери на всеки завой. При най-дребно нарушение - съд и 12 години затвор.

79

Анонимен

преди 1 година

Не арзбрах, когато зад теб се появи кола на НСО с включена сигнализация за специален режим, как да ги пуснеш да минат без да те изхвърлят от пътя в дерето?

78

Точно така!

преди 1 година

Вандали са и наще политици *** никой нищо не им прави.Това да ядеш отровна храна години наред и наще да се правят луди,че нищо не станало е леко казано предумишлено убийство! Всичко е наопаки в наща държава заради ЕС ЕС.Та колчетата да се режат там трябва по широк път заради *** карайки с 30км.За такива що няма глоба? Кризата в България е създадена само и единствено от ЕС ЕС!! Време е българите да ИЗЛЕЗНЕМ и да ги махнем от нас инъче не повече от 10г тази държана изчезва

77

пуйката

преди 1 година

Ако са били от пластмаса има много хора у нас,които никога няма да разберат защо са на този свят.Ако са били метални също има много хора у нас,които "берат" желязо.

76

Анонимен

преди 1 година

Едва ли са вандали,по-скоро са ушеви мизерници,да помагат на гавазите от убо.

75

Анонимен

преди 1 година

Да не ги е бутнала колата на НСО

74

Анонимен

преди 1 година

Да не ги е бутнала колана на НСО????

73

Анонимен

преди 1 година

Сомалия сме, даже по зле. Тук матеряла е просто без думи. Никога няма да се оправи това гето.

72

ano

преди 1 година

Е те това е България......................Нямам думи.....................

71

АЗ

преди 1 година

За всички радетели на колчетата, ограниченията и контрола, мисля от сутрин до вечер да карам в двете посоки с макс. 10-15км/ч. Имам пари и свободно време, мога да си го позволя!!! Тогава бавно развитите, които не разбират малоумното ограничение от 50км/ч, току виж се осъзнаят!!!

70

Анонимен

преди 1 година

Едно от малкото адекватни решения за това място от доста време. И все ще се намерят Бай *** да ходят да се изх*одят там.

69

Анонимен

преди 1 година

Навярно състезатели с диагноза bmw....

68

Анонимен

преди 1 година

На Хан Крум. ,бързо му е светнала лампата с какво си има работа и е въвел ПРАВИЛНАТА демокрация !

67

Анонимен

преди 1 година

Да се сложат ДЕБЕЛИ бетонени колци и проблемът ще се реши, а извършителите да бъдат окачани на бесилка!

66

Слава на Ердоган

преди 1 година

НА ДЕБЕЛА ГЛАВА---ДЕБЕЛ ВИНКЕЛ....ТАКА СЕ ПРАВИ ТЯ а не СОЦ- ПОРНОГРАФИЯ!