130

гост

преди 1 година

приближаваме се до времето в което хамбургер с месо от канализационен плъх ще бъде деликатес

129

Анонимен

преди 1 година

По-големи сМиганин от румънците няма не само в Европа ами и в целият свят. Мамалигарите са още на ниво маймун!! Ядене на буболечки им е последния проблем на тази земя.

128

Анонимен

преди 1 година

То така се започва. С препоръки на ЕС. "Управляваме кризата" не е конспиративна теория.

127

Анонимен

преди 1 година

в България отдавна ядем буболечки

126

Анонимен

преди 1 година

Това с бубулечките въобще не е сигурно. Зависи каква пандемия ще се получи следващия път. Може да измрат бубулечките.

125

Анонимен

преди 1 година

Навремето през лошия комунизъм нагъвахме редовно боб с гъгрици, череши, ябълки, круши и дюли с червейчета а в бурканите с компоти за Германия задължително се слагаха червейчета за да покажат на тамошното население че продукцията е екологично чиста и не е третирана с препарати. Сега тия извращения с одобряването на консумация на насекоми е също толкова жалко както и напъните да се интегрират трятополовите в нормалното общество

124

Анонимен

преди 1 година

ЕК засега само ни наблюдава, оценява и докладва ежегодно в ЕП.. Само при необходимост, изисква, и тогава задължава. Върховенството на закона още не се спазва, само затова ЕС още не изисква.

123

Голем апетит

преди 1 година

Оставям нашите русофоби да ядат хуебарки. Аз отивам в Русия където ще си праскам качествени свински пържоли, водка и всеки ден ще си трескам яки мацурани. За пичагите като мен най-доброто, а за русофобите гЪрч и хуебарки

122

пияница мистик

преди 1 година

Ето още един платен от Путлярягата мал0yмниk пуснат да плаши 80%-ите мамалигари :))))))

121

Мишето

преди 1 година

Сушените скакалци подпомагат либидото на мъжете, а щурците - хистерия при жените. За брашнените червеи няма какво да се шокирате, ако сте яли корнфлейкс, качамак или овесени трици, значи сте яли и брашнени червеи.

120

Елка Василева

преди 1 година

Утре ще напиша колко са полезни и кво лекуват,чакам да платят.

119

Клаус Швабина

преди 1 година

Тва е деликатес,за мамалигарите само червеи.Китайците как се научиха,чак се облизват!

118

Анонимен

преди 1 година

124, бих гласувал за теб за министър-председател, СЕГА!

117

От Вселената

преди 1 година

Бръмбари на Мухата Цеце, знаете ли "Защо съществува всичко което е назовано?"! Отговор от Вселената: "Защото мислите раждат светове."! Мислите на хората живели преди нас, са родили нашият свят. Нашите мисли ще родят света на нашите поколения. Няма открития, няма познание, няма еволюция! Всичко, което си помислим, го има в мига на неговата картина, стопляща представите ни. Вторият закон на термодинамиката се проваля. Колкото и да експандира Вселената, остават само имплозии отровни, непоправими!

116

Анонимен

преди 1 година

Джигити, тея ваще мнения, че никой няма да задължават ги разправяйте на някой друг. Има очевдина атака срещу селското стопанство под предлог за "зелени политики', "климатични промени" и другите тъпотии, дето глашатайствате за пример Холандия, има и много други места. Има план да се интегрират подобни типове "брашна" в диетата на всички, искате или не, просто ще сменят името в съдаржанието пък, ако искаш. Никъв Евросъюз повече, да сключваме само търговски споразумения и марш от Брюксел.

115

Анонимен

преди 1 година

Есето ще ни задължи впрочем и сега е така, да ядем Кокали. Пръц мръц ззавури си го.

114

Анонимен

преди 1 година

Ще ви задължат , то точно това значи думата "разреши". Други *** въпроси?

113

Анонимен

преди 1 година

Еее, нали скачащите срещу буболечките дават все Китай като пример за велика страна. А там ядат всякакви буболечки и каквото се сетите. Що да не последваме примера им?

112

Анонимен

преди 1 година

А същите тия скачаха да ни забраняват шкембе чорбата.

111

Смотрим.ру

преди 1 година

Не гледайте западна пропаганда и нашите преписвачи. Влезте в smotrim.ru и гледайте предаването 60 минут. Работи с випиена идеално