19

Albi

преди 1 година

Голямо постижение ще е. Цел номер едно. Какво обаче ще правят в стаите само даскалите си знаят. Ще си мерят задниците и ще се гримират. Всичко друго само не и да учат.

18

Анонимен

преди 1 година

Абе, а как ще стане онлайн обучение, ако има режим на тока???

17

надявайте се

преди 1 година

Като почнат да спират тока и скочат цените на отоплението драстично, май ще си висят вкъщи. Басирам се, че хич не е мислено как ще събират две смени ученици в светлата част на деня по училищата.

16

Анонимен

преди 1 година

Фифа 23 излиза на 2 Октомври - след тази дата няма да ги видите по стаите.

15

Анонимен

преди 1 година

Абе истината, както винаги е по средата. Онлайн обучението е чудесно нещо за тези, които имат самосъзнание и критично мислене да се развиват. Обаче това трябва да е в комбинация и с учители, които се справят с компютрите. Ако едно от двете липсва, нещата не се получават както трябва. Със сигурност не е подходящо за ученици, които нямат желание да учат, както и за учители, които ще гледат компютъра като голям камък. А до сега се видя, че има и от двата вида и учители, и ученици и затова не става.

14

Милиционерът

преди 1 година

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : Всички Шофери по големите градове да ВНИМАВАТ МНОГО да НЕ блъснат някой ПИЯН СЕДМОКЛАСНИК ИЛИ ДРОГИРАНА ОСМОКЛАСНИЧКА !!!!! .......

13

Петър Илиев

преди 1 година

Да се върне дистанционното обучение. Вече 3 години дистанционното обучение се доказа като подходящо за българските условия и даде добри резултати. Нека то да стане стандарта за БГ училището.

12

Анонимен

преди 1 година

Ами то изцяло зависи от управляващите. Ако са корумпекта, подчинени на фармамафията, ще им изядат още една безплодна година с домокибик.

11

радомир

преди 1 година

Децата от провинцията ги пускайте в дървена ваканция, държавата ни може да спести средства. Само в столицата да са присъствено, там и без това държавата плаща гоялма част от цената на парното.

10

LBN

преди 1 година

Дано имат парно тази година...

9

Анонимен

преди 1 година

Правилно, за какво й е на касиерка в Лидъл или на общ работник на Сточна гара да висят пред компютрите - така или иначе по-умни няма да станат. По-добре направо им пишете тройки и да не ходят 8-ми клас, че да харчат държавни пари.

8

Анонимен

преди 1 година

Който иска да учи, ще си учи и от плажа дори с книжката в ръка. Който иска да бере малините на запад- ей го на, прав му път. Социални контакти има и без класна стая. Поканиш си приятни семейни приятели няколко семейства, игри на двора или вкъщи и ето ти прекрасни моменти. Едно време доста отсъствах от училище- на море до късно до края на октомври по екзотични почивки, зимата- на ски по няколко седмици. Имам много приятели и прекрасна професия отлично платена, защото ученето си е в мислите ми.

7

Гиб Мелсън

преди 1 година

Реално 15-ти септември е неучебен ден и ден за кафенца на родителите с учениците. Трябва да го обяват за ден на заведенията и баровете. 15-ти септември първи неучебен ден и ден на питейните заведения. Имам двама гимназисти. Днес нищо не учеха но за сметка на това заведенията около гимназията се пукаха по шевовете и правят обороти.

6

Анонимен

преди 1 година

Погледнете небето над вас, вижте решетките и кажете дали скоро няма да излезнат онлайн децата.

5

Анонимен

преди 1 година

Като спрете да с занимавате с тоя грип, целта ще се изпълни!

4

Гиб Мелсън

преди 1 година

Първия неучебен ден отмина.Не разбирам експертите от МОН.По цяла година се чудят как да наваксат учениците пропуснат материал заради ковид манията а когато имат прекрасна възможност за това я пропиляват.Ето например 15 септември.Защото 15 септември е неучебен ден?Това тържествено откриване на учебната година може да се състои на 14-ти който иска да отиде.Или пък нека да е на 15-ти но да е един час и след това да има учебни часове. Защо се пропилява цял ден. Същото е и с 30-ти юни.Защо не се учи?

3

IT Бог

преди 1 година

Честно казано и в даскало трябва да се пред компютри а не да се кьорат в някви тетрадки и книжки

2

Анонимен

преди 1 година

Ама разбира се, че това им е целта, как иначе? Но на въпрос от родители ще могат ли да ги уверят, че децата ще учат присъствено тази година, са започнали да мънкат, че всичко зависело от Министерството на здравепогазването... Кот кажат, когат кажат от МЗ, това! А пък вече сред учителските среди се говори, че от 15 октомври ще са онлайн... Иначе целта на МОН е децата да са в класните стаи, даа...

1

Въпрос

преди 1 година

А даскалите ще ги учат ли на нещо или пак само ще си вземат заплатите?Гледам тука в изцяло Мюмюнизирания ни район диваците уж на училище ходят ама след години пак толкоз неграмотни излизат че и български не могат да приказват!