83

Истината

преди 1 година

Никой не желае да се връща в ссср

82

Инж+

преди 1 година

Сега т.нар. замразени конфликти, които РФ създаваше 30г., ще ѝ се върнат като бумеранг. Защото "каквото си посял - това и ще пожънеш".

81

Гражданин

преди 1 година

Опитът на офицерчето от КГБ да възроди Русия като имперска сила се оказа пълен провал. Вместо сила Русия се оказа един въоръжен луд. А лудите принудително ги слагат на мястото им.

80

Караибрахим

преди 1 година

Правилно е да се пише изстисквам, а така...какво да четеш повече, те още на правописа...

79

До ЕСсср

преди 1 година

Да бе да, изтегляне и прегрупитране. Това си е бягство с масово изоставяне на техника. Толкова добре се "прегрупираха", че избягаха от половината завзети територии.

78

Анонимен

преди 1 година

+Изтискват", начи...Я се върнете в първи клас да си доучите първо, преди да бистрите политиката.

77

...

преди 1 година

Аз още се чудя! русия взе чечня, нищ не и казаха! русия взе беларус, нищо не и казаха, русия взе молдова, нищо не и казаха, русия взе грузия, нищо не и казаха, русия взе и крим и пак нищо и сега тоз се помисли за имератора на вселената и му показаха, че всъщност е дребна мижитурка! Еми да беше помислил малко от малко поне!!! преди да прави разни неща!!!

76

Убиват с камери

преди 1 година

ЕКсперти да направят тестове на пострадалия от покушение с дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия ПУтин. Вижда се ясно обемно прецакващо увреждане вкл на главен мозък,малък мозък,сърце ,вътрешни органи. В България подобни увреждания правят с ТОЛ КАМЕРИ.. УВрежданията са трайни ТРУДНО лечими.. Терористите инсталирали ТОЛ камерите още са на свобода..Експерти да огледат тежко увредени вкл в главен мозък : Кирил Петков,Асен,Василев ,ХЕро Мустафа и бившия председател на народното събрание.

75

Eee,

преди 1 година

"Анализът е на Шон Уокър за The Guardian. По публикацията работи: *** Христова" Това обяснява всичко. Или по просто казано, Шон Уоккър едно голямоговно, а *** се храни от него.

74

Путин на лечение

преди 1 година

На снимката тежко увредения от нови нагло престъпни психотропно психотронни експерименти Владимир Путин - подставен на власт 1999 година от тежко наркотизирания Елцин ползван след наркотизиране за разрушаване на Руската империя наричната тогава СССР. Вчера канал 999 показа филм в който експерти по пси активни престъпления преподаваха КАК се ПРАВИ обсебване ..

73

Име

преди 1 година

...Но това също е шанс за страните в региона да се повишат светлина...К'о речи?

72

Анонимен

преди 1 година

Абе, какво означава тая дума в кавичките в заглавието, тъпации?

71

Анонимен

преди 1 година

Верно ли мюсюлмански Иран щял да пази Армения от Турция?

70

ЕСсср

преди 1 година

След "разгромът на руската армия", което всъщност е изтегляне и прегрупиране, следват масирани въздушни удари. Анализаторите от юкей по-добре да си гледат омрялата кралица и да не се занимават с глупости.

69

Анонимен

преди 1 година

Материалът е тотално антируски и лъжлив. Иран заяви официалното си желание да се присъедини към БРИКС и заяви,че няма да допусне война против Армения от страна на Азербайджан /разбирай Турция/, а това прави написаното от тази госпожа лъжа.

68

Анонимен

преди 1 година

Е кой по-добре от републиките *** бившия СССР да знае, че русия е едно г0вно.

67

Убиват Българи

преди 1 година

Като не им изнася на МВР и на съдиста Гешев нещо, потулват дори убийства, като Секта са!

66

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

готови ли сте да посрещнете новото разпадане на рускатаКлоака....ротФронт.

65

От Вселената

преди 1 година

Бръмбари на Мухата Цеце, знаете ли "Защо съществува всичко което е назовано?"! Отговор от Вселената: "Защото мислите раждат светове."! Мислите на хората живели преди нас, са родили нашият свят. Нашите мисли ще родят света на нашите поколения. Няма открития, няма познание, няма еволюция! Всичко, което си помислим, го има в мига на неговата картина, стопляща представите ни. Вторият закон на термодинамиката се проваля. Колкото и да експандира Вселената, остават само имплозии отровни, непоправими!

64

Анонимен

преди 1 година

Туй нящо ШОС била Шанхайска организация за сътръдничество. Китай с размах отне позицията на Русия, подчини я, открадна и водещото влияние в Средна Азия, а проссстите русофили пак не са разбрали и пляскат. Ако ШОС се развие, то ще е по-опасно за Русия отколкото ЕС и САЩ взети заедно на трета степен ахаххахаах. Русия стана енергиен израстък на Китай, вече е официално!