19

Слабо, Дупница!

преди 2 години

Тия па, кокошкари! Гласове на дребно, вероятно в долината на команчите! Абе учете се от ПП, направо депутати! Какво ще се хабите от сега

18

ЛГБТИ и ХК

преди 2 години

Моля ви, стига с този сексизъм! Всеки може да купува гласове, независимо към какъв пол се самоопределя. Нека да има равенство и в купуването на гласове! Иначе ще трябва да се знае и кой ги продава...

17

Анонимен

преди 2 години

Купуването и продаването на гласове е представление на всеки избори.

16

Жалко МВР в Дупница

преди 2 години

Полицията в Дупница първо я купиха Братя Галеви, после Ковачки, Борисов, кой ще е следващият купувач на Примадоните с пагони от Дупница!Дупница кажете нещо за най корумпираната съдийка в Европейският Съюз - Ели Скоклева от Дупница , как е!?

15

Приятен ден

преди 2 години

Дали има по прости полицаи от тези в Дупница май са само тези в Перник, сами си казват, че са престъпници!

14

Анонимен

преди 2 години

А за продаване кога..

13

Гласът на нациите

преди 2 години

Купуват гласове, хората берат страхове с родните им партии и фамилии .

12

Спиро

преди 2 години

Е как така, нали Радеф вчера каза, че машините били решили проблема с куването на гласове? Толкова ли е елемнтарен българина, че да не разбира, че това са пълни глупости на един глуп***ак?

11

пуйката

преди 2 години

Ами да премахнат преференциите за по-предно място в листите,какъвто е вероятно случая.Ако трябва една част да се избират мажоритарно,а друга пропорционално както листите са подредени.И ще е от партия,която вероятно ще влезе,иначе няма смисъл.Морал,ех морал.

10

негласуващ

преди 2 години

Така е!Аз от години предлагам гласуването да е платено не само за Асан а на всички да се дават пари и тогава няма да има манипулации и примитивите да определят кой ще властва!Сега плащат само на Асан и брачедите му!

9

Васил

преди 2 години

Тези от МВР да започнат да арестуват не само мъже за купуване на гласове, но и жени за продаването им. С такива полицаи, нищо добро не очаква България. Нещата, стоките и гласовете се купуват САМО когато има кои да ги купуват. Между впрочем, като пояснение за работещите в МВР-тата, при търговски сделки вианги има две страни, а именно, продавачи и купувачи. Честито на простите политици.

8

Гражданин

преди 2 години

До уонко. А ТИ как разбра от коя е партия е този? Или като типичен олигоффрен да си плюя по който на мен ми е угодно

7

Xaxa

преди 2 години

Нека позная - тази "новина" е просто една "историйка", раздухвана предизборно всеки път от "медии" като днес бг, имаща за цел да имитира уж честни "избори". На повечето българи е ясно като бял ден - не е важно кой за кой е гласувал, а кой "брои" гласовете. Няма как някой случайник да мине, да те ограби и да се окаже, че той пак е "избора" на избирателя. С две думи - циркаджийска история.

6

негласуващ

преди 2 години

Джангомеритата пак ще се скъсат от кечеци,ядене и пиене!

5

Ха ха ха

преди 2 години

Айдеееее ДПС пак ще реват!

4

Уонко Нормалния

преди 2 години

Мутропитека си пазарува ПАК. А кокорчо ще раздава свинско със зеле. И ТИЯ УЖ ИЗБОРЧЕТА СА РЕДЕНИ ОТ СЕГА БРЕ!

3

МВР вижте се

преди 2 години

В района Дупница - Перник са на най п.ростите назъбени полицаи в Европейският Съюз, работят в симбиоза с Организираната Престъпност, колкото и пъти да ги хванат пак са си същите п.римати!.. Как е Румен Николов-Пашата!?

2

МВР вижте се

преди 2 години

Тежка ХОМОФОБИЯ тресе ДАНС и МВР,Прокуратура наблюдават ГЕЙ ХОРА, ЖЕНИ и Малки деца за да се гаврят с тях, наблюдават денонощно, раздават СРС техника на мутри, строители(шефове) и наркомани за да се гаврят с жертвите!

1

Анонимен

преди 2 години

Не може ли да се легализирате туй купуване най накрая хората ще вземат някой лев пък и ще се обезмисли цялото купуване ?!