16

Мнение-предложение

преди 1 година

Нашите управляващи да измислят начин да убедят Европейската комисия и съответните европейски шефове, че подобно нещо е нужно на нас за млади хора и семейства, но само при условие, че имат минимум средно образование и останат да работят и да създават деца в България. Предлагам на подобни млади хора да се опрощава половината от цената на жилището след раждане на второ дете, а ако родят три, жилището да им се подари.

15

ето

преди 1 година

кьде са ни децата

14

само

преди 1 година

се перат

13

чочо

преди 1 година

До АнонименГлупости пишеш. Гърция е изплатила само дълга си към МВФ за около 2,7 милиарда. Иначе към края на 2021г. е около 353 милиарда Евро.

12

Тъп математик

преди 1 година

1.7 милиарда за повече от 100 000 човека прави грубо по 17к евро на човек. Малка селска къщичка някъде в нищото... или се перат европари.

11

Анонимен

преди 1 година

А дядовците ни се биха по фронтовете, за да я има България и тук да не е гръцко...

10

Анонимен

преди 1 година

Която държава има млади да си ги мисли у БГ всички пенсионери си имат жилища. Напред сме в това отношение!

9

Анонимен

преди 1 година

Държавата нали затуй е държава да построи за 5млрд жилища и да ги продаде на себестойност на млади семейства.

8

Анонимен

преди 1 година

Драги сънародници много ви моля да спрете да се сравнявате с Гърция. Гърците през 2014-та "бяха фалирали", теглиха 350 МИЛИАРДА ЕВРО външен дълг за да не обявят фалит и да си покрият разходите по тогавашните кредити. През Ноември 2021-ва обявиха, че ще изплатят 13 пенсия на пенсионерите, коледни добавки на работещите и великденски добавки и пенсии за 22-ра защото предсрочно били погасили ВСИЧКИТЕ 350 МИЛИАРДА ВЪНШЕН ДЪЛГ за 7 години! Не се сравнявайте! Срещу тях да бяхаме няма да ги стигнем!

7

Анонимен

преди 1 година

В БГ дори ще повишават лихвите! И така, до като не остане население...

6

Анонимен

преди 1 година

А тук играем на тото за място в ДГ...

5

Сахар

преди 1 година

Евала на гърците!

4

Бай Дрън

преди 1 година

Щом е заем, трябва да се връща. Заробват хората цял живот.Не е като едно време да си построиш къщичка с каквото можеш...Мислиш си, че си направил голяма работа като си взел заем за жилище, но не си даваш сметка на млади години, че тоя заем те заробва и към работа и към банки...изпускаш постоянно нови възможности, защото те е страх, че ще ти вземат жилището.

3

Анонимен

преди 1 година

По-редно е да оставят цените да паднат по естествен начин, вместо да крепят лакомите банки и да заробват младите със заеми за изкуствено надути цени.

2

Анонимен

преди 1 година

Браво. Не като тука искат младите да седат в България , да правят деца.... и до там... само искане.Никаква подкрепа за жилище или деца. Ами жилището е основен фактор за развиване на семейство.

1

Христо Христов

преди 1 година

За по-голяма намеса на държявата... а национализация чакаме топчето на Аврора от Брюксел ли?