13

Joko

преди 1 година

Ефектът на бумеранга вече здарво е приклещил Европа. Каквото и да ги разправя Фрой Ден Лайн, от тази хватка, при сегашната политика на ЕС отърване няма. Няка как да очакваш от една държава, която искаш да я натикаш в ъгъла, тя да се усмихва и за благодарност да ти доставя газ... При тези условия, икономиката на ЕС скоро ще колабира..

12

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Бай ***....Топлиш се на субсидиран ток, тарикат. Като почнеш да плащаш пазарна цена, тогава се обаждай и възмущавай. Щом се топлиш на ток, значи харчиш 20 пъти повече от мен СУБСИДИРАН ток, от бюджета, който се пълни предимно от софиянци.

11

емигрант

преди 1 година

Българите и България нищо не разбират от демокрация и начин на приложението и ! Не е демократично да е зависимо населението за топло от държавата или общината ! Мадрид по население е почти колкото България, целият е газифициан към всеки апартамент има кран и газомер искаш газ пускат ти газ ! Няма такова "животно" общ.топлофикация, всеки блок има котел на нафта или мазут за парно, искаш парно включваш се и плащаш на касата на блока, не искаш правиш си локално на газ с газов бойлер комбиниран

10

Анонимен

преди 1 година

Тия компенсации от небето ли падат? Всеки казва дайте компенсации а никой не казва откъде да се вземат.

9

Икономист

преди 1 година

Кременке, а тези компенсации от къде да дойдат ? То, компенсирането става с пари, а пък левчетата вече не струват нищо. България е в чакалнята на еврозоната. Само след година и няколко месеца дори и стотинки няма да има. А не само левчета.

8

Анонимен

преди 1 година

Скоро и хората ще скочат!

7

Бай Чеп

преди 1 година

Престанете с тази истерия с газааааа! Стига !!! Пука ми на черупката, че софиянци няма да имат парно и топла вода. Аз като съм от провинцията и се топля на електричество и ползвам бойлер за топла вода, някой дава ли ми компенсации за повишаването на цените на тока? А на тези "софиянци" дето сега реват ще им предложа:Върнете се там откъдето сте дошли!Там на село, в дядовата къща на дърва и въглища можете да се топлите.Не съм съгласен с моите пари да се осигурява благополучието на софиянците!!!!

6

За 8

преди 1 година

Телефон с копчета е имало много преди ББ. Ще има и занапред, независимо от ББ.

5

Христо Христов

преди 1 година

Никакви компенсации - 95% от хората гласуваха да бойкотират Русия и да ползват евтината европейска газ дето Урсулата се канеше да купи още преди 6 месеца за тях. Да ползват нея!

4

Уууубряя

преди 1 година

На мене ще ми даде ли някой компенсация като на софетата след като въглищата са 1000 лева тона и дървата 200 лева кубика?А?Аз да стоя на студено а лентяйстващото софе да пуфти от горещина и да опъва Мади на дивана по потник!

3

Анонимен

преди 1 година

Трябва приватизация на Топлофикация София, защото софиянци са десни и искат частна фирма да притежава Топлофикация. Тогава ще си плащат сметките. Те живеят още при Бай Тошо с привилегиите от държавата. Градската десница и пазарниците ще живеят в истински капитализъм.

2

Анонимен

преди 1 година

Време е десните софиянци да започнат да живеят в капитализма, който пропагандират и налагат в останалата част от страната. Частна Топлофикация София ще събира парите от неплащащите сметките си, уж десни капиталистически софиянци. Топлофикация София не е монополист, могат да се отопляват на газ, електричество, дърва, въглища.

1

МВР Вижте се

преди 1 година

Старши Инспектор Емил Димитров от град Бобов дол е обвързан с ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ - Румен Николов-Пашата и Юлиян Борисов Георгиев от Перник, близки до бившия премиер Бойко Борисов който е замесен в поръчкови убийства !