26

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 18 - Народа не избирауправниците си, а избира партиите, които му снесат най-примамливи обещания! А партиите са на принципа; Ние да обещаем, а после"обективни причини" за неизпълнение бол!

25

Анонимен

преди 1 година

Заради горивата е голяма част от инфлацията, сцените им започнаха да се повишават много отдавна, преди почти две години - още от декември 2020 година.

24

Анонимен

преди 1 година

Тези от КНСБ пак показват невежество по темата, по която говорят. Например личната инфлация и лична за всеки. Няма лична инфлация обща за всички.

23

Анонимен

преди 1 година

И този пише за средна класа без да знае какво е това. Средната класа не е на заплата и не плаща заплата на никого и работи за себе си.

22

Бай Дрън

преди 1 година

gg, не казвай голяма дума за храните, че може и те да изчезнат или да се преориентираш към пластмасови домати и ГМО царевица. Навремето инфлацията бе голяма, но дори по-голямата част от гражданите имаха местенца или до градовете или в някое селце, та си отглеждаха зеленчук.Някои още си имаха и животни по селата, гледани от родителите им. Така, че сега е по-зле, защото нямаш вече лозенце, нивичка, бостан, селце с животни. Имаш само нов внос домати от Турция и нов внос ГМО царевица от САЩ, Украйн

21

gogo

преди 1 година

айде стига с тая минимална работна заплата... изчезващата "средна" класа издържа държавите в света, как се стимулира същестуването на тази класа след като техните заплати не се вдигат?!?!Като искате крайно бедни и крайно богати вдигайте минималната заплата : )

20

gg

преди 1 година

задава ли се нова Луканова зима е въпросът?С малката разлика, че сега ще има храни в магазина, ама няма да може да си ги купиш : )

19

Бай Дрън

преди 1 година

Дааа...спомням си времената като бях студент...майка ми вземаше 27000 лева заплата, а един хляб беше 600, една майонеза 800 лева. Накрая за полесно хляб и сол, а като няма хляб, риболов в морето. Като не хвана риба, влизам и събирам миди, после на котлона... Ан Виденовата зима ни еаха макята.

18

Бай Дрън

преди 1 година

Няма как инфлацията да е 24% при храните при положение, че кафе, колбаси, сирена, мляко...за по-малко от година скочиха с минимум 50%. А ние това ядем, хаха. Вземете и едни яйца. Ами до скоро се намираха и под 20стотинки, сега с намалението са 35. Това е близо сто процента увеличение /А ние това ядем :p

17

До 16

преди 1 година

33% инфлация на тока за август.Това е при управлението на служебното правителство на Радев.А иначе Киро ви вдигаше цените

16

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

При Борисов България беше успешна тъкмо беше стъпила на правилният път и се направи преврат божковистите сринаха ограбиха саботираха фалираха страната ни смятайки че само ТЕ могат да разполагат с България е българите като си мълчат е така сега разруха фалити международното положение не е добро

15

България

преди 1 година

Тези пък от КНСБ-то си имали пера. Аз пък си имам валути, при това, различни от левчетата ! Честито на синдикалистите, които си смятат стотинките и гласуват за мутрата от Банкя.

14

Мики Маус

преди 1 година

Инфлацията не е само за тези от КНСБ. Между другото, през 90-те г. на миналия век, заплатите в България бяха около 10 американски долари. Дори и тогавашните политици, финансисти и икономисти не можеха да я определят колко точно е. Да не говорим пък за това, колко министър председали се смениха от тогава. България върви надолу от поне 20 г. За което не са виновни обикновените хора, а тези, които управляваха страната през тези години.

13

анонимен

преди 1 година

Когато народът направи грешка и си избере абсолютно неадекватни да го ръководят , трябва да си понесе кръста и да не настъпва мотиката втори път. Народът е мъдър и от проба-грешка научава истината.

12

Анонимен

преди 1 година

Вчера си проверих фактурата за ток (промишлен) за Август. С 33% по-висока е цената на тока спрямо Юли. Т.е. само за 1 месец имаме 33% инфлация за ток!!!

11

Анонимен

преди 1 година

До До 5 Само ти си верваш - сбръ..ка..няк !

10

До 7

преди 1 година

Що, кво пречи алкохола на лекарствата? Пречат и двете на ч. дроб

9

Анонимен

преди 1 година

До АнонименМноого си се сбъркал !

8

До 8

преди 1 година

Ще те питам след 2 месеца как ще ги купуваш по 2х4.50. Купи си сега повечко

7

Анонимен

преди 1 година

Бих казал 48%, а по заведенията близо 100. Доходите....ядец