35

Прокурора Садист ИГ

преди 1 година

Главният прокурор-милиционер Гешев унищожи МВР, превърна ги в долнопробни воайори като през 80-те години на ДС!

34

Анонимен

преди 1 година

едно важно нещо което всички трябва да знаят е, че човек може да излъже себе си, може да излъжи другите НО НИКОГА БОГ ! хубаво е да го знаете когато пишете всяка една статийка в този сайт

33

Фин

преди 1 година

Със сигурност ти цапаш повече, но не планетата, а асфалта с капещо моторно и диференциално масло и въздуха на децата ти в квартала.

32

МВР Колапс

преди 1 година

МВР-България искат да управляват Европейският Съюз чрез СРС воайорство и тежки Репресии!Това е нивото на простите полицаи - РЕПРЕСИИ!

31

11

преди 1 година

Глупости. Пъъълни глупости.

30

Фин

преди 1 година

Между 97 и99% от СО2 се произвежда от природата.

29

Анонимен

преди 1 година

Не съществуват климатични промени, всичко е за смазване на средната класа. Аз ли цапам с колата 2 пъти в седмицата или льольовците с частните самолети по 2 пъти на ден?

28

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

А дай Боже, че без Газ е Големо Мръзнене!

27

В.Узунов до 28

преди 1 година

Съседите над моята къща да го мислят това

26

До 24

преди 1 година

Гледай да Не се задушиш от дима. Токсичен е!

25

Земята

преди 1 година

...е преживявала горещ климат и ПРЕДИ да се появят хората!!!

24

МВР стана за ПОЗОР

преди 1 година

С. елските Полицаи на Бобов дол /Дупница ходят по домовете уж като пощальони, уж правят разследване срещу мутри, уж оглеждат моралните качества на Българите, а всъщност правят шоу на ромите и Пернишките си колеги които работят за престъпника Бойко Методиев Борисов !

23

Азимов

преди 1 година

Това е най - хладният септември от поне десет години.

22

В.Узунов

преди 1 година

Важното да не е студено. От един авер гумаджия съм заредил стари гуми и зимата кюмбето става червено.Малко пуши ,но пък е жега

21

ил Рапоне

преди 1 година

и осигуровки кърлежи на 2 крака ще бъде криминализирано като престъпление срещу обществото. 5.-100. Още много, но идеята е ясна.Плямпа се за дивиденти, а резултати, йок.

20

ил Рапоне

преди 1 година

Наколко забележки за онези 80%, които обаче са поне 95. 1. Едни отвъд гьола ще карат 5,8 хеми бензин, други в гейзерсъюза, миксери с 0,9 кубика и 3 цилиндъра, смартфони с колела, обаче изследвания се тиражират колко еко трябвало да бъде. 2. Къде са залесяването, както и контролът върху бруталната и повсемесна сеч. 3. Кога Урсулата и останалите анимационни герои ще оставят 3 тонните лимузини и ще хванат метрото/колелото. 4. Кога замърсяването на природата от едни неплащащи данъци

19

Анонимен

преди 1 година

Пет пари не давам ни за демокрация,ни за монархия,ни за фашизъм!Искам нормални и разумни политици,които градят и създават,а не откачени войнолюбци,дето не се интересуват от хората и се мислят за големи тарикати!!

18

Анонимен

преди 1 година

E на ти решение за отказ от руски газ. Вдигат градусите на климата и няма да има нужда да се топлим през зимата

17

Анонимен

преди 1 година

Като си говорим за Сахара, има стари карти, на които през района текат реки и има зеленина. Някога е било плодородна земя. Ще речеш, че климата и преди се е променял. Ама НЕЕЕ досега климата никога не се е променял, сега почна, понеже карате кола и ядете мусака.

16

Анонимен

преди 1 година

Климатичните промени са измислица.