75

do 87

преди 1 година

Аз не казвам, че можем да направим нещо защото всеки който си го мисли е просто наивен. Няма какво да направим и просто вървим към собственото си унищожение. Няма да е за първи път вече е имало няколко глобални измирания на животни ние не сме по-различни.

74

До 74

преди 1 година

Няма нужда да вярваш на медиите то ти стига да се огледаш какво става по света за да разбереш че нещо не е наред.

73

Анонимен

преди 1 година

Вярно е че климата се е променял и преди но не с тези темпове. Точно това е проблема, че хората не могат да се приспособят към толкова бързо промени. Добре е като папгалствате поне да имате идея за какво става дума.

72

Анонимен

преди 1 година

Много са ми смешни родните капацитети които си мислят че 1.5 градуса повишение означава от 30 на 31.5 :)))))))))

71

До 65

преди 1 година

Значи това за което говориш го е имало, но дори тогава е нямало хора! Тогава наистина е имало гигантски насекоми и стоножки и други, но това е било преди десетки милиони години назад, мнооого преди хората! И нещо което е по вано, че тогава средногодишните температури са били само с 3-4 грауса над сегашните! А не с 8 и нагоре!

70

Шейени

преди 1 година

Щом като светът върви в грешната посока, нека да тръгне в правилната. Между впрочем, глобалното затопляне ке джойед през пролетта и лятото на 2023 г. Сега предстоят есен и зима на 2022 г. Честито на вярващите на политиците. Както на тези от САЩ, така и на тези от България.

69

Анонимен

преди 1 година

Има богати еврейски кръгове, които наливат милиарди в това да отричат климатичните проблеми. Щото имат пари и ще се спасят, а простолюдието ще яде бахура.

68

Анонимен

преди 1 година

Доказано е, че глобалното затопляне и мръсния въздух водят до раздразнение, влошаване на мисловните способности и дори до появата на психически заболявания. Изведнъж странното и често агресивно поведение на хората напоследък, повишения брой душевни болести и повишения брой наркозависими намират логично обяснение. Човешката цивилизация е пред разпад.

67

Кой свят?

преди 1 година

На богатите или на бедните? Кой от двата върви в грешна посока?

66

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не се притеснявайте! Планетата ще се отърси от нас, като от въшки и балансът ще се възстанови! Като се има предвид, че за пример за водачи имаме Безос, Мъск, Гейтс и др. пcuxoпатu, краят не е далеч! Наближава Големият катарзис! Алчност, липса на емпатия, липса на любов, мерзост, омраза към ближния - това ни гарантира, че скоро Бог ще ни даде знак! ...но едва ли този знак ще ни хареса...

65

Stark

преди 1 година

Урсула и Лео ди каприо ми казват да пия с картонена сламка и да си хвърлям отпадъците разделно, докато летят с частните си самолетчета, я пак!

64

Анонимен

преди 1 година

Поредната медийна глу-пост!

63

Анонимен

преди 1 година

никой вече не вярва на мантрите на месиите, след лъжите ви последните години

62

Анонимен

преди 1 година

100 компании са виновни за 75% от емисиите. Сега ще кажат дайте да ограничим емисиите от обикновениете граждани, докато не правим НИЩО за мега корпорациите. Това е прах в очите!

61

Анонимен

преди 1 година

Екстра си е.Не обичам студено.Пък и тази зима нали няма да има газ...моля се за топла зима и хич да не ни пускат парното да плащаме високи сметки.

60

При тези

преди 1 година

Цени на енергоносители парно и ток посоката си е много хубава. Тия еколози си затварят очите, че от студ се умира, а такава смърт очаква хиляди хора в Европа при една мразовита зима.

59

Анонимен

преди 1 година

Аз забелязвам все по студени лета. Като няма вода що се правят голф игрища ? Натрапвате на простолюдието ,че е виновно за замърсяването и глобалното затопляне ама само утайките ви вярват

58

Дърво без корен

преди 1 година

Когато сякохте горите ( белите дробове на планетата) не ревяхте. Сега аз съм бил замърсявал защото съм се родил.

57

ай сиктир

преди 1 година

На Бяло и Черно море е много добре!

56

Космонавт

преди 1 година

Вървим в неудобна посока за "елита" - повече CO2 за растенията = повече кислород за хората = по дълъг живот, без болести, време за дyxoвнo развитие. Вижте снимките от гугъл мапс преди години и ще видите как избухва растителността. Скоро ще се разиграе сценарият, който се разиграва на всеки 100 години - война, изпепеляване на растителността и пак ще докажем, че не заслужаваме дълъг живот.