24

Анонимен

преди 1 година

Русия няма власт и не може да контролира корабите със зърно, които напускат Украйна. Иска, но не може.

23

Анонимен

преди 1 година

Абе нали ЕС каза , че Русич не пуска зърното към Африка. По данни ЕС взел 87 % от зърното което е било в Украйна и само 2 кораба изпратени към Африка !! Сега кой лъже и кой маже ми е въпросът ?

22

Другаря Си

преди 1 година

Алах да ги храни.!.

21

Анонимен

преди 1 година

Помните ли как им заваряваха вратите да не могат да излязат? Така е в Китай. Комунизъм. За северна Корея не мога дори да си представям какъв мор е .

20

Анонимен

преди 1 година

Уж гладът щял да е в ЕС...пък тя каква стана?

19

МекоКазано

преди 1 година

Терорът е нещо характерно за едно управление.Какъв ковид ги гони тези, да се преселват в Африка, там не искат и да чуят за пандемията.

18

Анонимен

преди 1 година

Да си оправят доставките. Лесно е. В Европа никой не е гладувал при локдауните.

17

Анонимен

преди 1 година

Тука русофилите ще имат дилема дали да пишат. В лошия запад мерки няма, в Китай милиони затворени за няколко хремави.

16

Анонимен

преди 1 година

Истината е че Китай използва локдауна за да контролира населението - другаря Си дзин звън не го интересува ковид в случая

15

Анонимен

преди 1 година

"Смях. Това което става е от години преди ковида и няма общо с локдауна, а е в последния абзац на статията" - Чул си някога, че има мюсюлмани в Китай и ги мачкали и си мислиш, че никой друг освен теб не знае за това. Прав си, смешно е, но в случая ти си смешен. Има много общо с локдауна и Ковид. Ако нямаше локдауни, заради Ковид-зом_битата като теб,китайското правителство по-трудно щеше да си позволява да мачка мюсюлманите прикривайки се зад Ковид,но за да се сетиш трябват поне 3 мозъчни клетки.

14

ХФ

преди 1 година

Луда работа, изперкал е този народ.Хем са ги наболи хем са ги затворили. Хора не, а като животни. Имам роднини в Турция, там също е имало строго затваряне, но хората са били навременно обслужвани по домовете си с храна и лекарства. Та, по-добре ковид, отколкото глад, мизерия и робство.

13

Космонавт

преди 1 година

Комунизъм + измисления ковид = АД!

12

Анонимен

преди 1 година

На тези ако им кажеш да скочат от 15 етаж ще скочат. Да гладуват, да им дойде акъла в главата. Слугинаж.

11

Анонимен

преди 1 година

Забавно е да прочетеш тук 12 коментара на чобани изтропали се за неща далеч от бита и културата им, без грам интелект. Обаче Гааня обсъжда международното положените като че ли е съседния двор на калната нива в която гази с црвулите. Смях. Това което става е от години преди ковида и няма общо с локдауна, а е в последния абзац на статията, но Гааня до там или не чете или не му вдява кюфеницата за ко иде реч. Само ви давам нишан. Ай поздрави отСиднейАавстралияя

10

Талибан ерджолан

преди 1 година

Ашколсун ! Бетер турска работа! Аз мойте ги карам на боб компир по един път на ден от години , ама гневни постове йок !

9

Оп Са

преди 1 година

Затова всеки с по една сопа и навън, бой по умните елите и после 30 години по-нормален животь! След това пак сопите за да може новото поколение власт-упражняваще да се научат и така цикъла отново...

8

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Гладните китайците нямат ли сопи под ръка и да подкарат комунистическата пасмина!!!Искам Мечо Пух да го видя обесен в стил Саддам !!

7

Анонимус

преди 1 година

Кофит,а?:)))))То сигурно само у Китай има?Или лъжата свърши,но там обичат да ги държат на каишка...Ето това искаха да се случи в целия свят.Дали ще успеят?Зависи само от нас.Ако сме от правилно вярващите,няма как да стане.

6

Анонимен

преди 1 година

Когато си педантично дисциплиниран много лесно могат да те вкарат в погрепен коловоз. Всички нации, които функционират на кошерен принцип много лесно могат да бъдат тласнати всички индивиди в определена посока - добра или пагубна. Народите, които действат не като един, трудно можеш да ги унищожиш.

5

Янко Антивакс

преди 1 година

Напомням че не особено умните китайци бяха еталон за подражание на евробюрократите през 2020 г. Тогава уж се строяха болници за дни, беше постигнаха нулева заболеваемост и т.н и т.н., а в Брюксел повярваха на тази комунистическа пропаганда и цели две години тормозиха европейските граждани с маски, локдауни, сертификати и задължителни ваксини. Впрочем в Китай всички са ваксинирани под строй. Даже бустерирани, но в крайна сметка затворени като безгласен добитъk.