258

Пепи

преди 1 година

Искам и на мене да ми плащат минимално толкова.

257

НЕ сме добре

преди 1 година

НАд 1 000 000 нямаме никакви доходи..Индустрията е ликвидирана в големи региони от нагли престъпници менкащи на власт нарочно създадени доказано престъпни групировки маскирани като партии..НЕЗаконното увеличение на пенсионната възраст позволи на съучастници на ограбващи България след 1989 да получават високи заплати до 67 годишна възраст. Оставени без работа милиони БЪлгари едвам оцеляват ..

256

Анонимен

преди 1 година

Разход на час заплати плюс осигуровки плащани от работодателя. Отработените часове в годината правят средно на месец по 17-18 дни по 8 часа. Хайде пак смятайте дали не е вярно

255

PL

преди 1 година

Що за глупост. Къде се плаща по 7 Евро бе. Може би само в столицата. Елате вижте за колко се работи в др частни на страната. Хората работят за по 400-450 Евро на месец. Да тук в Бг масово е разпространено схващането че др са виновни за нашите беди, но дали наистина е така:) Чета разни коментари че Европа това, Европа онова ама който квото си направи сам цяло село да се събере не може му го направи, а и ако не с Европа то с кого.А и как така само тук в БГ винаги др са виновни за нашето нещастие:)

254

Анонимен

преди 1 година

Ние отлично си го знаем факта и няма нужда немците да откриват топлата вода...Това е съзнателна политика за ограничаване на доходи с две цели...изсмукване на кадри за ЕС и безропотно управление на мизерстващият остатък в страната.Докато България е част от ЕС тази тенденция ще се запази без значение харесва ли ни или не..За това всъщност ни и приеха...за донор на работници, като ни задължиха да си закрием печелившите отрасли за да няма алтернатива за работа в БГ.. другото са празни приказки...

253

Българин

преди 1 година

Така на каишка най- лесно се манипулара и краде- ниски заплати- голям страх

252

Пародия на държава

преди 1 година

Най ме кефи че вече в Булгаристана няма никакви работници за тез пари. Всичко читаво е на Запад. Червените феодали вече почват да вият от глад и да се хапят един друг до кръв, онождани от любимите команчи които при това ги бият с лопата в главите.

251

Анонимен

преди 1 година

Неграмотници, при 7 евро разход на час за труд, брутната заплата е около 1550 лева. Разхода включва и осигуровките плащани от работодателя, а на час означава отработен час, а в рамките на годината отработените часове са много по-малко от 12 месеца по 21 дни по 8 часа.

250

Анонимен

преди 1 година

На всички, които смятат разхода на час, като заплащане на час при 21 работни дни и 710 лева брутна заплата им е много.

249

Анонимен

преди 1 година

Напълно заслужено

248

Стоев

преди 1 година

Ние си заслужаваме участва.Няма такова разиденено и мразещо се племе

247

Анонимен

преди 1 година

8 часа на ден Х 22 работни дни в месеца Х 7 евро / час = 1 232 евро Х 1,95583 = 2 410 лв месечна заплата я кажете колко хора вземат в България??? Или смятаме, че Хампарцумян взема по 200 000 лв на месец, а бай Иван по 1 200 лв и средно излиза 2 500 лв???

246

България

преди 1 година

Най-добрата селекция от роби за всички времена на човечеството. Това се получава там, където има най-много национални предатели и хайдути, т.е. в територия на повреден генитичен "матрял"

245

АНОНИМЕН

преди 1 година

На първо място са повече от 4. Да ги копна от нета и да ти ги пусна. А ти какви умения имаш, кажи и потвърди, и аз да ти задавам въпроси и да проверявам дали са верни. Айде стига. Писна ми от комплексари, без грам емпатия към другите. Харчи си големите пари и не се занимавай с другите.

244

АНОНИМЕН

преди 1 година

Само дето ЗС е абревиатура за закон за собствеността, не че наглите, тъй наречени "бизнесмени" не искат, ако може и да си им безплатен юрист.

243

Ами

преди 1 година

За 32-33 години изсмукаха колкото можаха от източния блок - инженери, лекари, бачкатори, и сега е време да се разширяват. Колонизаторският манталитет никога няма да ги напусне.

242

АНОНИМЕН

преди 1 година

Правилно моя неволна грешка.

241

Анонимен

преди 1 година

До до 274 "по принцип" се пише отделно! Това не е сравнителна степен. Направи си фирма и всичко ще ти е наред. Кой колко печели не е твой проблем! Това е проблем на индивида! Ако някой е арогантен със служителите си ще ги загуби. Ако не ги губи... служителите са си виновни сами! Никой не може да им помогне!

240

ДО 278

преди 1 година

Само от въпросът касаещ Закона за собствеността разбирам колко си неграмотен.

239

Анонимен

преди 1 година

При разход на работодателя от 7 евро на час, брутната заплата е около 1500 лева.