14

До 11

преди 1 година

Това не е вярно. През 1989г населението на България е било 9 милиона.Сега сме 6.4 милиона. От отрицателен естествен прираст е намаляло с 1,2 милиона .Което означава, че емигранти са 1,4 милиона. От тях 400 хиляди турци и 300 хиляди ц.и.гани.Така че емигранти българи са не повече от 700 хиляди.

13

Анонимен

преди 1 година

Само да не са дръти учителите и родителите:)

12

Ерих Кестнер за 1вия

преди 1 година

По-добре не може да бъде казано: "Живи и будни сте били до днес, от утре започва консервирането! Така, както направиха и с нас. От дървото на живота, към консервната фабрика на цивилизацията - това е пътят, който ви предстои. Нищо чудно тогава, че вашето смущение е по-голямо от любопитството ви."

11

Анонимен

преди 1 година

Млади, способни учители има. Мойта мила учителка преди няколко години ми приши копчетата, малко преди да паднат. Благодарен съм!

10

Анонимен

преди 1 година

През 1971 г. бяхме страна-затвор. Българите не са намалели, но поне 3 милиона са извън страната. Техните деца надали се свържат съдбата си със страна, от която са избягали родителите им. Само при "Банкянското слънце" 850 хил. се изнесоха от хубавия живот в родината, която е най-корумпираната и затова най-бедна държава в ЕС.

9

Анонимен

преди 1 година

През 1971г е имало над 2 пъти повече ученици.

8

Гласът на България

преди 1 година

Поздравява ви с поема за социолога и политолога Петър-Емил Митев: П-Е е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: турист, комунист, социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши, коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на Витошаря:" Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация".Авт.Г.И.М

7

бушмен назиров

преди 1 година

И за закуска филии сас сирене и извара, ама домаШни:)

6

Анонимен

преди 1 година

И аз преди малко изпратих малкия пешлегар, келемето бе - ама какви засукани майки имаше самооо - на две са облизах, на една оплакнах окото и за последната сили немах да й се наситя. Накипрени, нагиздени, натокани, мммм - бони-бон

5

Анонимен

преди 1 година

А колко от дечицата са романета ?

4

Родител

преди 1 година

На добър път мили дечица!Успешна и здрава година!

3

Анонимен

преди 1 година

Не е лошо да ги преброите след завъшване на първия учебен ден. Може да се окаже, че доста въобще не са тръгнали или са тръгнали в друга държава. Колко ще завършат и останат да работят тука е друга музика.

2

Анонимен

преди 1 година

На добър час, мили деца!

1

Св.Кунчо Триваксинов

преди 1 година

Охоооо, чудесна бройкЪ за вирусче и епидемия.......!