32

Как кой

преди 1 година

естествено, че ще е народният любимец,вожда и учителя на българския народ,спасителят на нацията, любимеца на всички държавни и правителствени ръководители на Запад от Калотина неотразимияяяяяяят ББ!

31

Козъгъзъ

преди 1 година

Аааа, ятма ва ! Бян ша приставлява ! Истендкото, османско наследики на султанътъ , ании вааа !

30

Не сте чули пвтлите

преди 1 година

Ще ни представлява президентът, той ни е държавен глава. Симеончо ще ходи като енти братовчед.

29

Анонимен

преди 1 година

Никой няма нужда да ни представлява. Ние нямаме общо с кралското семейство, нямаме и общо с Британците. Вече не са в ЕС, а не помня на друга страна от НАТО да сме ходили на погребения на президенти или управници. Един мейл със саболезнования и толкоз. Имаме си достатъчно проблеми за решаване тук, за да се занимаваме с 96г починала баба. Да си я копат Британците.

28

ай

преди 1 година

стига,много стана

27

Парламент

преди 1 година

В България нищо не е ясно. Тези пък са се загрижили кой ще представлява страната. Нали дипломатите получават заплати, а пък парите, левчетата свършиха. Страната е в нивиждана криза, особено пък нейните лидери. Та, кризата е повсеместна. Политическа, икономическа, финансова, банкова и социална. Честито на кандидатите за работа като народни представители.

26

Ганьо

преди 1 година

Като нема кой - аз ше отида бря - ше обуя цървулите, ше сложа костиума дет го носих на сватбата, дисагите на гърба, мускалите с розово масло - да изкарам некой лира, ке намжем мустака с олио да лъщи и да фаща вид и айде на екскурзия у Англия

25

Избирател

преди 1 година

Какъв Симеон ги гони журналистите от Днес.бг. Той гражданина Борисов умря отдавна. Както и придворните му лакей. Един от които е някогашният министър председател на България, който си подава оставките поне три пъти. Така са си нещата с българските политици. Като фурнаджийски лопати са. Нищо не могат, а пък все други са им виновни. Да си намерят друг народ, който ще им гласува субсидиите.

24

полковник Колев

преди 1 година

Че кой друг,ако не Пасито, другарката Кунева,Софиянски,дедо Симеончо и други"роднини"

23

ма мола ви се..

преди 1 година

До Путин Радев....е, сега когато обявиха че Президентът ще бъде на погребението, ти Путин Радев , а иначе просто парче, какво ще кажеш..че ти си простотия българска ли?

22

Възмутен

преди 1 година

От какъв зор? За това че са ни бонбандирвали? Натовците да вървят.

21

Ина

преди 1 година

то и аз от 2 години вече не знам кой ни управлява, кой ни представлява, пълен хаос!упълномощете Симеон 2 като дипломатически представител. толкова ли е сложно да се възползвате от човек с връзки в цяла Европа?

20

Анонимен

преди 1 година

Симеон II - със сигурност! Те са роднини.

19

Путин Радев

преди 1 година

Радев по примера на Путин няма да присъства...Простотия русофилска!

18

НЯКОЙ

преди 1 година

То е ясно кой, лорд Евгени Минчев, хем е лорд хем е от лявото движение. Но трябва да пратят и няколко журналисти, които да плачат пред камерата.

17

Мнение

преди 1 година

Според мен трябва да е някой от водещите на Нова, Бтв или Бнт. И без това изглеждат все едно собствената им баба е починала, когато говорят по темата, Моля не ги лишавайте от възможност се сбогуват.

16

Отговор

преди 1 година

До Бай Теменуж 11 Причината за смъртта е напредналата възраст. Един от органите на организма отказва поради износване и край. Кралицата е щастливка. Повечето възрастни умират от болест.

15

:)

преди 1 година

Е нали Азис ще пее Васко жабата...

14

Анонимен

преди 1 година

Роската е най подходящ. Да стяга куфара.

13

2

преди 1 година

Със затаен дъх светът следи кого ще изпрати ***!