103

Ssss

преди 1 година

До ЗозоДоказателства в цифри и по години?

102

Зозо

преди 1 година

Тоя защо цепи със западна брадва тип клин - Topmaster? :))))))))))))))))))))))))))

101

Миро

преди 1 година

Вместо да цепи дърва за нас, защо не се одупи Путин да му го нацепи, ние дърва си имаме, благодарим другарю пи..школапов

100

Карл Бенц

преди 1 година

Стоварили са дървата в някакъв парк специално за снимките и обяснява...

99

Зозо

преди 1 година

Абе защо България има по-голям БВП от руската дупка Беларус? :)))))))))))))))))))

98

Анонимен

преди 1 година

БЕЛАРУС МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА 2022Г -129 ЕВРО- НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА ПОМИСЛИ ЗА НАРОДА НА БЕЛАРУС ВМЕСТО ДА СЕ ГАВРИ С ЕВРОПА...

97

Анонимен

преди 1 година

До 108 какво е девиза на Европа? Вас ви мразим и заради това ви налагаме над 11000 санкции , но ако може да купуваме газ по-евтино. По-голямо дебелоочие и наглост надали съществува .

96

Анонимен

преди 1 година

До Динев - всеки който уважава своето тяло не би сложил тоя *** Макдоналдс в устата си. Това ,че Макдоналдс според твоите писания е много специален продукт който си заслужава пътуване доказва колко си малoyмeн и подвластен на пропаганда.

95

До 106

преди 1 година

Боби това ти л исе бря!? Нещо си се покрил в последно време и не мога да тъ позная, но така както ми копираш коментара и май май ...! Та Новрегия продава и газ и петрол на русия! Можеш да го видиш и намериш в интернет! Няма да съ моря да ти обяснявам къде и как ти дори когато ти обяснят пак не го разбираш! Та Кажи нещо за разпада! И за това как европа ще умре без руския газ! :) там не, че те бива толкова, ама си по-добър! :)))))))))

94

Динев

преди 1 година

Брей въшлюто извади късмет че не ми сложиха санкци като руските и сега мислите ходят в Минск да ядът Макдоналд и кока кола да отпиват,иначе плачете че и на тях ще намалят турестическите визи,Лукашенко и той споделя руският девиз,вас мразим но парите ви ,колите си и курортите в обичаме,също като нашите празноглави русофили ,за копейкин държат но иначе стоят по Западна европа

93

Анонимен

преди 1 година

До 106 "А така доколкото знам Норвегия продава газ и петрол на русия!"- най-големият производител и износител на газ купува от Норвегия. Направо ме уби, то ако беше така нямаше да я има тая дандания за газ в ЕС.Истина е ,че Саудитска Арабия купува руски нефт за вътрешния пазар и продава собственият си нефт на по-висока цена на европейците.

92

...

преди 1 година

Мдаа! Рашистан го закирши! яко ги ступват на фронта! А историята показва, че СССР се разпадна точно след като русинаците загубиха войната в Авганистан и се оттеглиха от там! Сега се вижда, че русия налага на подчинените си да почнат една нелепа война в медиите! Еми не се получава! Доколкото е извеснто полша си построи вече един газапровод с Норвегия И строи втори! А така доколкото знам Норвегия продава газ и петрол на русия! Та да видим кой първи ше се дръпне путин от украйна или европа!!!

91

Западняк

преди 1 година

Боби. Прибирай се обратно в клиниката. Хиляда пъти съм ти казал, че си жалък и смешен с твоето неистово желание да отговаряш на всеки, но с твои си подбрани едностранчиви и тенденциозни аргументи. Въобще не ни интересува какво мислиш по това или онова. Знаем те отдавна и мога да ти го кажа преди да си го написал.

90

Брадвата

преди 1 година

..цепим си дърва, цепим си дърва.. он сЪ бе вцръвил кът ЛИМОН

89

Анонимен

преди 1 година

"До Анонимен Не го правя защото Любимите..." нали беше ИТ? Можеш да работиш за беларуска, чеченска или киргистанска фирма. Защо не го правиш?

88

Анонимен

преди 1 година

До 27 Хичо. Всички бежанци се запътват към Германия, заради социалната им система. И ние взимаме пример от тях. Украинските бежанци на хотел ,а местните хора да се оправят сами. Последен пример е наводнението от преди няколко дни.

87

Анонимен

преди 1 година

Боби, гледай си ИТ то и не философствай за офшорни зони, криене, пране на пари и финанси. Не ги разбираш нещата.

86

Анонимен

преди 1 година

Путин замине ли си, тоя мустак ще увисне на въжето, няколко дена по-късно.

85

Анонимен

преди 1 година

"до такива нива на ТЕРОР че ЛНР и ДНР в момента ако кажеш нещо за украинската власт търсят нещо с което да те ударят по главата" Горе -долу е така. Сега като си възвръщат украинците териториите наистина ги удрят по главите с букети и прегръдки. Че рашките оставиха само разрушения и престъпност

84

ВАЛЕНТИН ВАЦЕВ

преди 1 година

СЛАВА НА ТАВАРИШЧ ЛУКАШЕНКО...МАКАР ДА Е КОМУНИСТ--ТОЙ Е И МУЛТИ-МИЛЛИОНЕР, ЕДНОВРЕМЕННО !!!...А МОЯТ ЛИДЕР ПУТИН Е --- МИЛЛИАРДЕР, И ТО МУЛТИ . И НЕ ВЪВ ГОРСКАТА ШУМА = РУБЛИ, АВЪВ ВРАЖЕСКА ВАЛЛУТА = Ю ЕС ДОЛЛАРОС, ЕВРОС, ПАУНДОВЕ, ШВЕЙЦ.ФРАНКОВЕ .