11

УжасТ

преди 1 година

КАК ШЕ ПЕЧЕЛЯТ СЕГА НАШИТЕ "ЛАТИФУНДИСТИ" ---КАТО ИМ СЕ НАРУШАВА МОНОПОЛА...??!....ТИ ДА ВИДИШ...ха,ха,хаааааааа

10

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Тия "ГОЛЕМИТЕ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ"/латифундистите на България що не изнасят зърно ----НАЛИ ЩЯЛО ДА ИМА ГЛАД В СВЕТА...??!!!

9

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Ще задействате.... то да не е като само да теглиш заеми и да печатиш !

8

Патриот

преди 1 година

Дайте да не взимаме евтино от Украйна, а да плащаме на петимата големи зърнопроизводители в България двойно. Хак да ви е, искаме евтин хляб.

7

Тоя пък

преди 1 година

Какъв уран бе в боеприпаси? Какви ги измисляш!

6

Анонимен

преди 1 година

Еми бъдете конкурентни. Кой вие виновен че искате максимални печалби? При държавата с най-ниско заплащане в целия ЕС ако не можете да произведете конкурентна продукция, значи не ставате за този бизнес. Или сте прекалено алчни за да си го признаете.

5

Като гледам

преди 1 година

Като гледам коментарите,си мисля,че някой не разбира истината за протестите!В Украйна се води война и всички Земеделски продукти за заразени от боеприпасите с обеднен уран и са вредни!Защо кораба с украинско жито се загуби и не можа да се разтовари-нали е добро,ама другите държави мислят за народа си,не за изпълняване на резолюции!

4

Анонимен

преди 1 година

в Полша, Румъния примерно дори ескортират товарите с украинска продукция, докато излезе от границите на държавата, защото тяхната продукция не е произведена по стандартите на ЕС, но ние тука изядохме сигурно всичко със все пестициди и химии

3

Анонимен

преди 1 година

Очевидно е че протеста е предизборно организиран от Мутрата!

2

Totenkopf

преди 1 година

Кви щети, като всички си купиха нови джипове и яхти?

1

Анонимен

преди 1 година

демек зърнарите, които са субсидирани от нашите данъци искат по скъпо олио и хляб... малка им е печалбата и именията в които живеят! Защото да е ясно, това са борсово търгувани стоки, а цената сега а малко по висока от тази която беше преди войната.