36

gogo

преди 1 година

Иван Иванов, чуй се министър Росен Христов да ти каже, че нито проблеми с Газ ще има от 01.10.2022 нито проблеми с ток :)Ама е по-лесно да говориш глупости ;)

35

Трябва да се

преди 1 година

закрие Кевр-калинките! Ще спестим доста пари от заплати, подкупи и кражби :)

34

ЗА

преди 1 година

Някакви тричави прелести милионите да не си притоплят филийките с мас, за да има за басеините на х.ай-дутите да си топлят гъбите между кълките.

33

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Никогааааа!Помощи,добавки,компенсации, заеми ....един път се живеееее.... Харчете,харчете,харчете -Крис. Георгиева

32

Анонимен

преди 1 година

Ако може да насърчите неразпространението на глупостта ще е най-добре. Че навсякъде се настани.

31

Аман, есхибиционист

преди 1 година

Пропяхте ли комунистически гълъбчета . Баща ви Тодор Живков умря . Ваш ред е да го последвате , а после и вашите хунтари . Вие показното и реалното , а пък ние ще си помислим докато оцелеем биологично.

30

Аа

преди 1 година

Така значи

29

тулупчо

преди 1 година

приемам насърчаване във финикийски знаци. благодаря

28

ф

преди 1 година

Че ние и без това не сме се скъсали да харчим ток. Домовете ни като дискотека. Никой не си пуска прахосмукачката ей тъй, за кеф.

27

Анонимен

преди 1 година

Не си представям Иван Иванов да пести електроенергия, газ или бензин. Хубаво би било давашите акъл да дадат и личен пример. Да слезне от 8 цилиндровите лимузина и да ходи пеша, зимата да вечеря завит с родопско одеало на свещи в имението си. Все такива неща, които призовават народа да прави.

26

Ти му викаш:Бате

преди 1 година

Иване! Оня гледа за бушона да *** фане.

25

иВАНЕ,

преди 1 година

Иване, Я.С.Е.М.! Ще си намалявам и ще си увеличавам каквото си искам!

24

Анонимен

преди 1 година

Да се насърчи този нпарод да се събуди най накрая и да грабне сопата за всички вас, "псевдо управляващи".

23

Анонимен

преди 1 година

Роднините ни от европейското семейство страдат. Ние трябва да помагаме на роднините с ток от АЕЦ-а, а ние да въведем режим на тока.

22

Анонимен

преди 1 година

Не искаме слава и пътища леки, а ватенка топла за зимния ден.

21

Анонимен

преди 1 година

Въведете режим на тока. Бъдете солидарни с европейците. Ние имаме ток, но трябва да страдаме заедно с европейците, защото сме част от европейското семейство и ще дадем ток на роднините от Западна Европа.

20

Анонимен

преди 1 година

Туй с намаляване на потреблението го знаят всички щом закъсат по една или друга причина,но не носи доходност от оборот заради занижение на потреблението касаещо именно държавното управление в набирането на финансови средства за бюджета с постигане на БВП за издръжка на обществото от производствени-търговски дейности с продуктите за потребление,повече обороти на потребяемите продукти в последователност на обработка по начин и вид на употреба за етапи на ползване и повече клиенти е много по-добре.

19

Умберто Тоци

преди 1 година

Баста!

18

Оп оп опа

преди 1 година

Спасение за вас са вълнените гaщи, а на изнежени контета, някак дращят!

17

Анонимен

преди 1 година

Всъщност защо да се ограничаваме, да мръзнем, като сме уж на трето място по износ на ток? За да остават повече пари за храна и да не се вдига МРЗ? Заради отчетите по икономия и "РАСТЕЖ" в Брюксел? Или за благото на финансовите отчети на министерствата - финансовото и на енергетиката? Да се ограничаваме, че после да чуваме "разходите на едно домакинство, не са се увеличили значително".