15

Георги

преди 1 година

Да пращат на Украйна от техните евро депутатски заплати , които с допълнителните възнаграждения за година излизат милиони евра , на гърба на данъкоплатците.И те ще ни говорят за демокрация и правда .Впрягате народите си , чрез манипулации и машинации за да извлечете още повече ползи за определени хора и станете още по богати.А сметките ви и разходите да плаща някой друг.И този другия той да ходи на фронта , да загива за вашата продажна и фалшива чест !

14

Брех

преди 1 година

Подканваме за харакири великите ЕС ръководители окончателно доказаха че смятат да унищожат населението и самия ЕС. Наливат млрд от нашите пари в държава която дори не е член на ЕС /Украйна/. Подканят ни да правим какви ли не жертви заради тази страна за са навредим на деуга страна на която тези оли..го,.Френи наложиха санкции които накрая се оказаха че работят срещу ЕСуникални ръководители

13

проЦЕНТофф

преди 1 година

гив ми файв

12

Анонимен

преди 1 година

МИЗЕРИЯТА НАХЛУ В ЕВРОПА

11

Анонимен

преди 1 година

Аз пък напук тая зима ще държа всичко светнато ..

10

Анонимен

преди 1 година

С икономии срещу руснаците - няма парно и климатици-няма денги за Путин! Еднократно хранене на ден, къпане семейно само в неделя! Да видят те кон боб яде ли! Излишъците в бюджета, ако ги има, да се пращат в украйна и други помощи също. Забрана на жените да раждат - увеличаваме прираста, а с него и разходите за енергия. Спираме колите, качваме се на колелетата... Отдавна си мечтая за подобен сценарий и сега едно голямо БЛАГОДАРЯ на ЕС и САЩ!

9

Анонимен

преди 1 година

Всъщност въпросните икономии ще се превърнат в режим на тока..

8

Европеец

преди 1 година

щом трябва няма да се къпем.

7

11

преди 1 година

*** с чугунени канчета....

6

daweda

преди 1 година

ке ядат кората накрае

5

Анонимен

преди 1 година

А Урсула ще пести ли от полетите или пак за 50 км. ще пали самолета, а ще мине ли на малолитражка че много гори 6 метра лимузина, а Киро и Радев дето летяха до една дестинация всеки с отеделен самолет пестих нали?

4

ВЪПРОС

преди 1 година

ЕК не може ли да направи График за тока - както беше в България след 1989 година , след Соца - 2 часа има , 2 часа няма ?За Критиците - Режима на тока в България беше през 1990-91 - по време на Демокрацията.

3

Анонимен

преди 1 година

европейската комисия да си спре климатиците, чиноввиците да не се къпят, да си перат дрехите на ръка и готово - да дадат личен пример ,а не дайте да дадем другари

2

Анонимен

преди 1 година

По добре би било да се спестят 20 % от обществените разходи като се сложи край на ЕС евродупитатски заплати ,усвояване и евракцизи . Много по добре би било така да спестяваме .

1

Анонимен

преди 1 година

ЕК да направи като вятъра нямам никаво намерение заради ***.оумната им политика самейството ми да стои на тъмно и студено.