30

ЕС ЕС

преди 1 година

Вижте как се грижи за нас! ЗАТВАРЯТ налагат глоби и готово всякаш им е бащиния тази планета която и те цепат!! Ядем най големия *** това стана ясно от зърнопроизводителите после на 1во място по смъртност.НЕ НАПУСНЕМ ЛИ ЕС ЕС БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!! НИКОЙ ПОЛИТИК НЯМА ДА СИ НАХРАВИ ТРУДА ДО ОСЪДИ ЕС, ЧЕ НИ ВКАРВАТ *** ДА ГО ЯДЕМ ТЕ ПОЛУЧАВАТ ПАРИ И ИНСТРУКЦИИ ОТ БРЮКСЕЛ СЛЕД КАТО БЪДАТ ИЗБРАНИ.НЯКОЙ ГЛАВОЛОМНО НАЛИВА ПАРИ ЗА ПОДКУПИ ЗА ДА НИ УБИЯТ И ТОВА ЕС ЕС

29

Зеле с ориз и гъби

преди 1 година

ТЕЦ БОБОВДОЛ

28

Радек от Боктор

преди 1 година

Що не кажете на хората, че токът и този бизнес е в червени ръце? Що не кажете, че мъжлетата на Майчето и Курнелийка се занимават с износ на ток? Що не казвате, че Ковачево е червен и в дирника? Що не кажете, че Курнелийка и мъженцето 'и, както и Манджуковчето трупат парици от търговийка с пушкала? Що мълчите бе лелицата ви долна продажна!

27

Неутрален

преди 1 година

Гнусни журналисти! Преди зимата това ще напишете, ваща ммааъма.

26

aaa

преди 1 година

Аре стига глупости. Китай замърсява 10000-20000 пъти повече от България. Индия и половината Азия също замърсява на макс.По какви показатели е тази класация? Да не е замърсяване на глава от населението?

25

Анонимен

преди 1 година

До Кире 26. Наистина ли мислиш, че ни дават повече пари, отколкото ни вземат?

24

Кире

преди 1 година

От 20 години сме страна член на ЕС и всички знаем какви са условията и какво да направим. И пари ни дават. Никой не пита какво направиха за това време с всички пари- като изключим покупките на вили в Барселона, яхти и други простоотиии. А уравнението е лесно- или в ЕС при правилата, които всички спазват или в лай..та с работеща енергетика, безработни и с отровени деца почва и реки. Ние ртябва да изберем.

23

Ооо

преди 1 година

Много важно! Да затварят ! Само им дишаме отровите, после купуваме по международни цени! По-добре тия отрови да са далече, ще ощетят само собствениците, не и клиентите!

22

Вече по-голям..ям,ям

преди 1 година

Нищо бе за сметка на това днес теглим нов заем от 1,8 МИЛЯРДА.

21

Анонимен

преди 1 година

В Германия отварят тецове на въглища ние ще затваряме. ЕС ни прецакаха да затворим 2 блока на АЕЦ Козлодуй които бяха сертифицирани до 2030 година. Отказахме южен поток, АЕЦ Белене . Тея от ЕС ни прецакват постоянно зада могат те да са добре

20

Анонимен

преди 1 година

И след тая буйна реч поредният еколог се натовари в дизеловият си джип с махнат катализатор и отпраши да спасява планетата.

19

Анонимен

преди 1 година

Русия каза ето ви южен поток, ето ви АЕЦ Белене, ЕС вика затваряй всичко.

18

Анонимен

преди 1 година

Идва някой си льольо и казва затваряй и ние понеже сме евроатлантическа колония, чинно изпълняваме. И Костов и другите предатели се кефят, вместо да гният в някой затвор.

17

Анонимен

преди 1 година

Щото са неграмотни некои да сложат съответните филтри и очистващи инсталации, та за това ще затваряме централи ли? Ех, ех..... много умно, мда!

16

"експерта"

преди 1 година

видиш ли, че е зелен, да знаеш че това е мошеник на квардат - в момента няма по-големи 60kлyци от тия зелените!

15

Анонимен

преди 1 година

Много просто решение теглете им една майна и продължавате работа

14

Ванката

преди 1 година

Енергийната криза и ненормалното оскъпяване на енергоносители се дължат точно на такива алчни еко-талибани!!! Изобщо не им пука за природата, а само за печалби от такси и глоби, квоти, сертификати, лицензи и пр. Зелените и неолибералите ще са в основата на краха на земната цивилизация.

13

бай толстой

преди 1 година

на зелен мошеник вяра да нямаш.

12

Анонимен

преди 1 година

Ми да излизаме от *** им съюз и няма да затваряме енергетиката, и без това нищо не дават, а само лаят за ценности. Само от Марица Изток 2 тока е докарал повече пари за България, отколкото *** съюз е дал, като се има в предви, че и ние даваме там вноски

11

Гьол

преди 1 година

Добре, че построихме АЕЦ Белене навреме.