11

Петю

преди 1 година

Нали Кмет ви беше Борисов който Предаде Щафетата на Фандъкова-е Затова сте Така--от Щафета на Щафета до Безкрай.

10

Брадвата

преди 1 година

Само като влезнеш в София през Владая и ти става ясно какъв к**** е градът.. Тесни, криви улици, с огромни кратери, без тротоари и *** навсякъде. Паркирани безразборно коли и камиончета. Гадни, прашни строежи и разбита инфраструктура след тях. Никога неподдържани правилно павета. *** на 10см над асфалта. Опустошението след атомна бомбардировка би било по-малко. И не, не са хората проблемът. А истинско безхаберното и корумпирано вече 30+ години управление.

9

Вотър

преди 1 година

Догодина пак ще гласувам за Данчето! Обичам как източва бюджета на София, Топлофикация, ЦГМ, Озеленяване и други по-дребни схемички!

8

Южен

преди 1 година

А булевард Каблешков от Луи Айер до Черни връх? теглиха заем, рекламираха,че ще работят, а са до никъде....

7

Гербев тролев

преди 1 година

живеехме си прекрасен живот при дрогаря Борисов. Имаше кражба за всички, даже не ни правеха впечатление ниските заплати, мизерните пенсии и липсата на здравеопазване. Винаги ни веселеше по телевизора, а понякога имахме честта да ни се кара и лично на място. По-некадърните от нас имаха и възможност за работа в администрация и други видни места.Не като сега, когато единствено ПР Севи се грижи за нас, тр0левете на ГЕРБ. Слава на дрогаря Борисов

6

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е при Радев.

5

истина

преди 1 година

Чудя се ,защо от " Факти"блокират написаното от мен в полза на ГЕРБ. Егати цензурата.Пиша коректно,не използвам цинизми.Просто не харесвам,че ПП само обещаваха,а нищо не свършиха.Сега ще видя,дали тук ще ме публикуват.Или се насочва мнението на хората в определена посока.

4

Анонимен

преди 1 година

Бензина и 10 лв да стане, май пак ще е същото :)

3

Анонимен

преди 1 година

Така ще е докато не минат изборите - специалитет на фандъчкова, изтъкнат представител на мутро-олигархичната престъпна организация за кражби и усвоявания - ГЕРБ

2

Асо

преди 1 година

Цените и тройни ше станат, ако чакат още.

1

Майна

преди 1 година

Еее стига с тази София! Елате в Пловдив да видите задръстванията и тогава се оплаквайте!