115

Анонимен

преди 1 година

Е, и? САЩ дават милиарди да правителствени преврати, за насилствено сваляне на правителства; за водене на войни в т.ч.и в Украйна. Тези мижави протести вСанкт Петербург да не мислите, че не са финансирани от САЩ и?!.САЩ са терорист 1 в света.

114

Глух Пор

преди 1 година

Tолкова милиона имала Русия- толкова дала за политическо влияние в чужбина! А кога ще научим колко милиарда дава ежегодно САЩ, със същата цел? Ако не напишете това за да сравним, значи просто манипулирате. Ами Китай? Та Китай контролира така половината политическа и икономическа класа в САЩ, барабар с Байдън. А такива 300 милиона са джобните им пари.

113

Анонимен

преди 1 година

Русия има влияние благодарение на политиките си, а не на някакви подкупи. Докато сащ нямат такова влияние, завиждат и те самите практикуват корупция чрез нпо-та и множество др. начини, като например плащане чрез офшорни компании и контрол на корумпетата чрез уики лийкс. В българия съвсем ясно се виждат нещата.

112

Анонимен

преди 1 година

Истинското име на континента америка е амарука -- от езика на местно индианско племе.Това, че идвало от името на някакъв италиански изследовател е измислица. Амарука се състои от две думи -- амару -- перната, или крилата, или летяща змия + ка -- страна. Т.е. страна на летящата змия.

111

Анонимен

преди 1 година

Това са пълни измислици на американските прасета, в отговор на истината, че те са абсолютната корумпираща държава в света.

110

дайте

преди 1 година

давайте списъците да започваме депутинизацията на българия

109

George H. W. Bush

преди 1 година

A шащ им взе :)

108

ноне

преди 1 година

Кой сматате че плаща на Радев и Нинова ?!

107

Анонимен

преди 1 година

Щатите въобще не дават , и техните ''операции'' не са войни , войните са им ''хуманни'' , а ракетите им са , ''приятелски'' ... Да не говорим , кой назначава канцлерите на Германия , Франция , и други държави в ЕС и Европа !

106

Анонимен

преди 1 година

А САЩ от позиция на силата , си ги НАЗНАЧАВА !И какво :Не по врат , ами по шия !

105

222

преди 1 година

Аз да питам петата колона в България взима ли вече по 4 000 лв или още сте на по 18 копейки на коментар.

104

бб

преди 1 година

САЩ само за преврата в Украйна да бъде свален президента Янукович са дали над 5 милиарда долара по признание на пом.държ.секретар Холанд тогава.

103

Решетников

преди 1 година

Нашенските 4-хилядници ще се спукат от завист...

102

Споделям

преди 1 година

Както винаги крадецът вика: " Дръжте крадеца". И да е давала пари Русия е дала свои пари а САЩ печатат долари без покритие и купуват света със тях.

101

Само 300 милиона?

преди 1 година

Ако Русия е дала 300 милиона долара, значи са е хвърлила парите на вятъра. САЩ инвестираха пет милиарда долара само до 2014 г. в Украйна, за да могат да разположат на 300 километра от Москва оръжия, които не са забранени от договорите за контрол на въоръженията. Оръжия, които сега могат да изпепелят основните градове на европейската територия на Русия, но не са били забранени от договорите, защото по време на тяхното подписване, разполагането им на територия на НАТО, не е представлявало заплаха.

100

Анонимен

преди 1 година

Не ми се мисли колко са дали на на шайката в ЕС?!

99

история

преди 1 година

Сорос е евреин-ашкенази, ашкеназите са наследници на хазарите...........Велика България през 668 г.попада под хазарска зависимост и престава да съществува............четете историята!!Аспарух е само един от петимата синове на хан Кубрат!!!Асшарух създава дунавска България през 681 г............днешна България!!!

98

Сорос

преди 1 година

е правил дарения на НБУ и Американския университет в България...................ако не знаете, да знаете...............освен това той е крупен инвеститор в българската софтуерна индустрия след падането на комунизма!!!Самият Сорос признава,че съвременната банкова и финансова система е вредна за бедните държави!!

97

за НБУ

преди 1 година

НБУ в София се финансира от гадината и масона -унгарския евреин Жорж Сорос............но той е само върха на пирамидата..........Орбан неслучайно изгони хората на Сорос и закри университета му, той явно разбра що за стока са глобалистите и как работят против националните държави, нещо,което в България разбра само Волен Сидеров!!!!

96

???

преди 1 година

Защо в България има американски университет, а няма руски университет??Или това не е влияние??Крадецът вика "Дръжте крадеца",нали???