186

Анонимен

преди 1 година

То така започва, първо малка група после ще стане голяма. ДОЛУ Джуджето, ще съсипе тази хубава, богата и красива държава.

185

факт

преди 1 година

те и байдън искат да свалят, ама той забравил

184

Еврейн миньор

преди 1 година

Незнам защо като на някой в БГ не му харесва тук бяга на запад! А пък тия дето не харесват тук и запада не бягат в Русия? Пак искат на запад! От всички противници и привърженици било на запада било на Русия всичко бяга на запад! Защо ли?

183

Хитър Петър

преди 1 година

До R.A.T.M я по подробно на фундаменталните открития на Русия! Хахахахах да не си чел съветска история дето всички открития са руски? Русия няма нито едно значимо откритие! Всичко за което твърдят е присвоено точно както македонската история от България!

182

toti

преди 1 година

Поледния кръвопиец на демокрацията в Русия трябва да бъде спрян !!!Народа на Русия заслужава да поживее ДЕМОКРАТИЧНО !!!

181

РАНО Е!

преди 1 година

Джу.джето щу управлява крепостните чак до края на 2023 г., а дотогава много хора ще бъдат убити...

180

От Вселената

преди 1 година

Бръмбари на Мухата Цеце, знаете ли "Защо съществува всичко което е назовано?"! Отговор от Вселената: "Защото мислите раждат светове."! Мислите на хората живели преди нас, са родили нашият свят. Нашите мисли ще родят света на нашите поколения. Няма открития, няма познание, няма еволюция! Всичко, което си помислим, го има в мига на неговата картина, стопляща представите ни. Вторият закон на термодинамиката се проваля. Колкото и да експандира Вселената, остават само имплозии отровни, непоправими!

179

Анонимен

преди 1 година

Всички русофилчета, да заминават да живеят във "Велика" Русия! А в России не так уж и плохо. Есть газ и тепло, есть работа. И в Сибири не так уж плохо, я знаю. Кто был в Новосибирске, Томске, Красноярске, во Владивостоке? Не пугайте тех, кто не знает, что значит Сибирь!

178

Анонимен

преди 1 година

Местни политици в ЕВРОПА с призив за отстраняване на Путин, не Русия

177

Анонимен

преди 1 година

След като материалът е подписан от *** Василева значи в него истината е не повече от 5%. и неговото четене е вредно за моето здраве.

176

R.A.T.M

преди 1 година

При Путин се смениха 3 американски президента няколко папи и като чувам какво пише и говори Медведев, запада трябва много да внимава, че след Путин ще дойде доста по-смел и твърд в действията си президент. От прословутата му реч в Бундестага минаха 15 г и никой не го слуша внимателно, а май само пляскаха без да осъзнават какво ще следва. Свят без Русия няма да има. Не може нация отговорна за половината фундаментални открития с култура, литература и военни успехи да изчезне.

175

КОЧО МАСЛАРОВ

преди 1 година

156,чемадан,на вакзал и заминавай за сибир,щом ти е хубаво там.

174

КОЧО

преди 1 година

166,сайтецът,както ти го наричаш,не може да пише положително за Русия,защото тя е заоевател-кому.... търси в Украйна???Да си чувал нещо за чл.51 от устава на ООН??? Там пише какви права има пострадалата от агресорите държава.Чети и след това пиши за сайтеца!

173

Спас

преди 1 година

Да идва на власт някой като Елцин и всичко ще е ОК!:))))))))))))))))) Ще играе казачок, а "европидалите" и краварите ще разпарчосват безнаказано РУСИЯ!!!:))))))))............ЕЕЕХ МЕЧТИИИИ!!!:))))))))))))))))

172

Georgiev

преди 1 година

Всички русофилчета, да заминават да живеят във "Велика" Русия!

171

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Айне наци, айне парти, айне фюрер.И така над 100г. в Русия. Нормално за страна , където в края на 19в. 1/3 са роби. такива са и сега.

170

Анонимен

преди 1 година

Достатъчно руснаци познавам лично, от различни руски градове, за да знам, че това в т.нар. "новина" е пълен фейк. Руснаците са наясно, че лакомията на САЩ да завладее и руските територии и богатства може да бъде спряна само от Путин и хора като него. И затова са зад гърба му. А от нашенски *** никога не се информирам - платен тр о лаж на американските робовладелци.

169

Анонимен

преди 1 година

Вие вижте в студена и тъмна Европа какви митинги явни и с невъзможност да ги покрият нашите продажни писарушки има! Хиляди души против корумпираните им правителства, които работят само в полза на САЩ! За Русия без друго информация обективна нямате и няма да видите у нас пусната.

168

Анонимен

преди 1 година

Хора, не забравяйте, че в Русия се борят винаги поне няколко политически задкулисия, включително и по - радикални, да не вземе само след него да дойде някой, който да драсне фитила и да нулира хиляди години световна еволюция...

167

Я, па Я

преди 1 година

Да, недоволни са от това, че украинците ги спукаха от бой, а *** не е в състояние да организира отбраната по адекватен начин. Главното искане е да се въведе военно положение, да се събере пушечно месо и да се бомби Украйна до заличаването и. Те смятат, че Путин не е в състояние да направи това. За това е петицията. А някои тук си мислят, че едва ли не с петицията се иска мир. Наивници, Руснаците си търсят нов Сталин N3 който да смени поизносения N2.