5

Анонимен

преди 1 година

Много добре са вярващите хора, но с де де се са отлично.

4

Ванката

преди 1 година

Религиите трябва да се забранят! Вярата в силата и доброто е в сърцата и умовете, и не бива да има нищо общо с религия и суеверия. Но пък е много печелившо да администрираш надеждите и страховете на хората. Най-много хора са унищожени уж в името на нечии бог, а заграбването на земи, имоти и богатства и само "малък" бонус за правоверните.

3

Обективно

преди 1 година

ВЯРАТА Е В УМА И СЪРЦЕТО, НЕ В НЕЩО ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ. САМ ХРИСТОС КАЗВА:" ДОЙДОХ ДА ПОСЛУЖА А НЕ ДА СЛУЖА!", ТОЕСГ ДОШЪЛ Е СА ПОСЛУЖИ ЗА ПРИМЕР КАК ДА СЕ ЖИВЕЕ, ЗА ДА ОСТАНЕШ И СЛЕД СМЪРТТА, А НЕ ДА СЛУЖИ ЗА ОПРАВДАНИЕ НА ГРЕХОВЕТЕ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Да видиш кръст на небето е нещо, което не ме учудва, но да видиш и надпис е вече голяма измислица. Просто римляните са разбрали, че вместо да се борят с християнството е по-добре да го оглавят и да извлекат ползи от това. Бях на Божи гроб. Отидох вярваща и като видях как търгуват с нашата вяра и от Израел и от Йордания се върнах дълбоко разочарована. Христос е разгонвал търговците в храма, а те сега са навсякъде. Търгуват с вярата ни и със здравето ни.

1

Светещ кръст

преди 1 година

И едно време хората са се друсали, особено императорите.