128

Анонимен

преди 1 година

Депутати от Европейския парламент освиркаха шумно лидера на Европейската народна партия Манфред Вебер, докато говореше за ареста на бившия български премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.....Тикво много те тачат!!!

127

ПП =БСП =ДБ =КОМУНА

преди 1 година

ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.. ЗАЕДНО.........ФИНАНСИРАХА ПУТИН И РУСИЯ, КАТО ПЛАЩАХА ГАЗА НА ГАЗПРОМ С 30 % ПО-СКЪПО ЧРЕЗ ПОСРЕДНИЦИ.....

126

Анализатор

преди 1 година

Нека Цяла Европа Разбере че Борисов им Пускаше през Капитан Анрдреево Зеленчуци пълни с Отрови от Турция за Европа и за Нас Също.Затова НИКАКЪВ ШЕНГЕН.

125

Анонимен

преди 1 година

В интернет можете да наблюдавате дебата директно, започва след малко и е с превод.

124

Анонимен

преди 1 година

Нека цяла Европа разбере що за некадърни лъжци са от промяната. Един арест и той НЕЗАКОНЕН. Ако за Киро ГАЗЕНЕТО НА ЗАКОНИТЕ в България е няма проблем, да видимкакво ще кажат братята европейци по въпроса.Нещо повече ,Киро се гордее ,че е задържал незаконно човек за 24 часа. Пптата доказаха ,не просто ,че са опасни,а направо вредни за демокрацията и България !

123

Анонимен

преди 1 година

И Баце и честните сини очи-Горанов - и двамцата са от нагли по-нагли. Какво ще кажат в ЕП не е важно, щото и от там 90 процента са кри.ми.нал.ни мут.ри или заспали празноглавци.

122

Анонимен

преди 1 година

Г-н Борисов изнасилваше България, мислеше я за лека жена. Специално на семейството ми донесе много беди и нещастия. Родителите ми са честни и почтени хора и искам да видя Борисов страдащ и умиращ. Това заслужава това същество, то е вредно за България и за честните хора. Време е държавата да го смачка като гнида и аз ще му пикая на гроба защото си го заслужава.

121

задачка-закачка

преди 1 година

за по- наблюдателните - колко изречения, забележете, ИЗРЕЧЕНИЯ, не думички се повтарят в 10 реда статия?!?!?! ако разгадаете задачката печелите 1 награда - редактор в днес-а, 2 награда - "журналист" в днес-а! честито на печелившите!

120

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

123 ТИ СИ АНОНИМЕН ПИСАЧ НА ЗАКАНИ ИЗЛЕЗ С ЛИЦЕТО СИ С ПРОФЕСИЯТА СИ А НЕ СЪС КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАКАНИ И 124 ОПОМНИ СЕ БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА ДЕМОКРАЦИЯ СЕ КАЗВА 123 КОЙ СИ ТИ И ДО КОГО ЩЕ СТИГНЕШ АНОНИМНИК ВЪРВИ ПРИ ПУТИН ТАМ ТИ Е МЯСТОТО С ТВОИТЕ ЗАКАНИ ПОСРЕДСТВЕНИК

119

Васко

преди 1 година

Др.Васил Божков отново изпратил неопровержими доказателства в Европейския парламент срущу Борисов. А той горкия не иска да мръдне от Дубай.Готино му е там на топло. Не иска на същото в България.

118

не кадърност

преди 1 година

и посредственност по всички нива. Един арест не могат като хората да направят наще неграмотни политици. Уволнени шефове ги възстановяват, щото уволнени неправомерноз, дела срещу държавата колко щеш, тва е като те управляват неграмотни не кадърници и всички поемаме масрафа за таз некадърност

117

Анонимен

преди 1 година

в нашата разграбена от разни задкулисници и представителите им във властта държава, няма осъдени, това е показателно за корупцията

116

Joko

преди 1 година

Сега доста БГ "политиц" ще разберат КОН боб яде ли!

115

Анонимен

преди 1 година

Сега ще си доказваме колко сме невинни. Който знае истината, той е силният, така че Бойко ако ще да осъди целият свят, истината ще си остане една, че Борисов е излъгал много сънародниците си, заграбвайки финанси и сключвайки сделки които са в ущърб на България

114

Анонимен

преди 1 година

Утре като ме арестуват за 24 часа, да се сетите и за мен, нали сме равни. Всеки който ще бъде задържан за 24 часа да бъде подкрепян от съда и да му се изплаща 5 цифрена сума.

113

Аноним

преди 1 година

122 РАДВАМ СЕ ЧЕ ИМА ЗДРАВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ РАЗВИВА

112

ГЕРБ младежи

преди 1 година

Мястото на г-н Борисов е в килията на някой затвор. Няма две мнения. Колкото по-бързо го вкарат, толкова по-добре за България.

111

Анонимен

преди 1 година

НЕКА ДА ИЗВИКАТ БОРИСОВ НА ИЗСЛУШВАНЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ДА ОБЯСНИ КАКВО ГОВОРИ НА ЗАПИСИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ -ДЕТО ИМ СЕ ВЪРТИ ОТЗАД НЕЩО. ЗАПИСИТЕ, КОЙТО БЯХА ПОТВЪРДЕНИ ОТ НЕЗАВИСИМИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛАПОРАТОРИИ.

110

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 122 Споко, гербав, ще установим :) И до вас ще стигнем даже - платените, дребни, гербави подметки :)

109

анонимен

преди 1 година

Кой установи,че Бойко е корумпиран и е присвоил милиарди?Елена Йончева ли?, Корнелия ли, или други подобни на тях. Те просто не можеха да се поберат в кожите си години наред, че обикновен народен човек дълги години управлява и не е от тяхното котило. Машината за лъжи при тях е винаги добре смазана ,защото това е алфата и омегата на идеологията им.Тия новите дето се пръкнаха в политиката замислихте ли се на чия клика са продължение. РRите им казаха-казвайте постоянно-ГЕРБ е корупция крадци мафия.