32

Българин

преди 1 година

Пърдон, най-точният и изчерпателен коментар на дереджето на България през последната година и половина е на 37 по-долу. Поздравления и на печелившите честито! На ****аните - също. На ход е простият български народ и машинките, благодарение на л-е-к-е-т-а-т-а от НС, които ги наложиха.

31

Иван Иванов

преди 1 година

До 39. Как да няма, питай вожда боко чекмеджето.

30

Българин

преди 1 година

най-точният и изчерпателен коментар на дереджето на България през последната година и половина е на 39 по-долу. Поздравления и на печелившите честито! На ****аните - също. На ход е простият български народ и машинките, благодарение на *** от НС, които ги наложиха.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52 Толкова ли си умен, че не разбра, че ако се минава през обществени поръчки ти трябват по 7 години на отсечка/ЛОТ!!!! Комитова Ви го каза в прав текст!!!! "Без персонал и без техника", но се реновираше и поддържаше старата инфрастуктура и се строеше нова! При "яките кражби" бюджета бе балансиран и задлъжнялостта от най-ниските в Европа!!! Като дойдоха"почтенните изчезнаха 700милиона и се скараха кой да гепи останалите. Ни нови пътища, ни поддръжка!!"8милиарада на година"! Къде са?

28

карачанаков

преди 1 година

"Това е отново онзи начин на управление на ГЕРБ, който ни доведе до всичките проблеми - чисто правни и юридически.,, Аха пак ли ГЕРБ са Ви виновни ,а нещо да кажеш за дъртата Комита дето и 1 метър не построи и още ГЕРБ подписвали и давали пари предварително ами че при тази инфлация не е ли по правилно това бе Шишо.Нищо не казваш и за брилянтния Чашков дето разби страшната група с чувалите с пари или май бе само пушилек.

27

Случаен минувач

преди 1 година

Радвам се за Шишков, ето един нормален човек, който казва директно, че царят е гол. И разбира се, правилно постъпва, като се опитва да възстанови строежа на "Хемус". Кой колко е откраднал - не е негова работа да разследва. Да даде всички документи, които е намерил, на следствието и прокуратурата, те да преценяват.

26

Случаен минувач

преди 1 година

Тази магистрала я е започнал бай Тошо още през далечната 1974. Скоро ще станат 50 години, откакто е начената, а не можем да я довършим! Бате Гойко поне беше обещал да я довърши до 2024. Сега фирми, изпълнители, подизпълнители - ами всеки гледа да краде. И в чужбина не е нещо различно, но ние българите сме царе на кражбите. Кражбата ни е националния спорт. Като няма ефективен контрол - така ще е. Народът е беден. Сиромах човек - жив дявол. Още Радой Ралин е написал: Ситни дажби - едри кражби!

25

Doko doko

преди 1 година

Бре този чувствителен строител бе. Много лесно се разстройства. Да внимават да не го обидят че ще вземе да зареже милионите за работата и после няма да има комисионни. Истината е че с тази магистрала си намериха начин всички правителства да си заделят едни пари за свои хора и не им пука дали ще я завършат.

24

fact

преди 1 година

МИ НЕ, НЕ СТЕ ГО ЗАВАРИЛИ КАКТО Е ОСТАВЕН!Липсват едни милярди и хората дет ги краднаха не са в затворът!Тоест, край на строежът. Щото квито и пари да се отпеснат - пак ше ги краднат. За предизборни кампании - включително.

23

ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА

преди 1 година

Асен Василев спря тази магистрала защото е незаконна и безсмислена. Да не си мислите че тиквун я прави за нещо различно от крадене ? Защото фирмите която я строят са незаконни и крадливи. Тези прогербаджии я пуснаха за да продължи краденето. Никакви магистрали докато не фалират всички гербаджийски фирми. Когато фалират държавата сама ще започне да си строи магистрали и ще си ги строи по хубаво. И ще ги строи само на където има нужда. До морето ми бе да се стигне и с влак.

22

Чоко

преди 1 година

Реално, какво за България направиха Кирчо и Ококорения ? Нищо ! Една година и половина безвремие и налудничави приказки зад които беше голямото грабене.

21

Алоо, другарю минист

преди 1 година

Те Кирчо и Асенчо не се занимават с такива глупости като пътищата, защото няма от там какво да откраднат. Виж с тока, газта и нафтата е друго

20

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами нормално, какво очаквахте от Кирчо и кокорчо, освен да теглят кредити за милиарди, които правителства след тях ще се чудят как да погасяват, успяха да арестуват и Бойко макар и неправомерно и се наложи веднага да го освободят, носиха и някакви изрезки от публикации във Фейса на главният прокурор, за което лена си спечели прозвището гугъЛена, искаха да направят и комунистическия милиционер рашкоФ шеф на КПКОНПИ, но и това не успяха ... за 6 месеца толкова ... !!!

19

Партизан

преди 1 година

ГЕРБ от година и полавина ги няма и още им са в устата, затова Октомври пак си изберете Петковистите, те ще Ви оправят отгоре, отдолу, отпред отзат и ......

18

Анонимен

преди 1 година

Не "Видим", а "Видин".

17

Анонимен

преди 1 година

Такааа значи - като се прибираш от Софето на село..да напълниш багажника ..да заредиш от на мама и тати труда...да ти оправят пътя да не чупиш бурканите ли ..Мноого столичани бре то пълно все от селата..пардон провинцията

16

Така...

преди 1 година

...както пътувам от София посока провинцията, по т. нар. хещо Хемус и марсоходът не е пътувал! Няма кола, която да издържи на този вълнолом! Оправете пътищата от винетки! Стига крадохте! Потърсете откраднатите пари за липсващата северна магистрала Хемус!

15

Бай Ставри

преди 1 година

Хората вземаха парата...отчислиха % на ЧЕКМЕДЖАН.. и казаха за проектиране...строителство - ако вземем нови кинти...може и да видим

14

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-а! Министърът Шишков вярва в чудеса и свръхестествени явления! Пустият му "Хемус", както го оставили, така го и намерили! Ми, нали едни велик министър, с комитско име, натири строителите да си ходят и това стана! Сигурно сте очаквали "Хемус" сам да се строи или сте се надявали на самоотвержено бригадирско изпълнение! За Бог да прости! Нали!

13

Анонимен

преди 1 година

То кирчо и компания свършиха ли изобщо нещо!?! Не са пипнали нищо, освен да насложат свои хора на всеки възможен пост.