46

Анонимен

преди 1 година

Типична гербераскаизмет.

45

Мижитурка

преди 1 година

Тоя ако му отворят телефона сто процента вътре е номера на Баце. Такива като тоя, Лъчо и подобни са ядрото н ГЕРБ.

44

Анонимен

преди 1 година

Вече медиите се подават на натиска и говорят за ''инцидент'' вместо истинското наименование на деянието: двойно убийство.

43

Кишиков

преди 1 година

40 виновни, една уволнена, другите само отчетени като факт, нещо за наказания, съд и дума не става.

42

До Анонимен 57

преди 1 година

Формално е така, но това е 12 годишно тиквено наследство което не се изкоренява за няколко месеца или година.

41

Хюм

преди 1 година

Важно е да се провери, кои са останалите облагодетелствани лица от тези полицаи! Едва ли Семерджиев е единствения, който се ползва от тези специални полицейски услуги!

40

вибратори у дома

преди 1 година

Искаме затвор за тоя , да лап-а циганс-ки паткани и да му разширят ана-лната тръба.

39

Анонимен

преди 1 година

Всички искаме Правосъдие като в Америка шофиране без книжка веднага отиваш за 10г в затвора и доживот нямаш право да станеш шофьор. НО при нас е корупция и далавера За да осъдиш престъпник ти трябва подкупни следовател, прокурор и съдя а за да освободиш престъпник от отговорност ти трябва само адвокат изпечен

38

Анонимен

преди 1 година

Значи при другаря Рашков половината софийско МВР е работило за един наркоман. Е изберете Дамаджаната за депутат

37

Анонимен

преди 1 година

Значи към обвиненията може да се добави и шофиране с висока скорост... Не го видях посочено. И ми се иска, присъдите да са като в щатите - сборно по всички обвинения, с краен резултат 148 години затвор. А не да излезе след пет години.

36

Анонимен

преди 1 година

Преди 7г на кораба от Германия за Дания засекох бивше ченге сега шофьор,Сам се хвали каза че са го съдили за 15г.служба в мвр защото бил корумпиран казва бях ама те не можаха да го докажат и само го уволнили и платили му обезщетение. Това е Правосъдието в България само за кокошкарите и ромите

35

Гиб Мелсън

преди 1 година

Почти всеки ден карам извънградско и всеки път виждам поне двама да се движат с над 150. Карам с 90 колкото е разрешеното и те ме подминават все едно съм спрял. Полицаите вардят само на определени места, които всички знаят и когато са там всички си пресвяткат с фарове и предупреждават. Докато не се въведат мобилни камери за скорост. дотогава само ще броим трупове. Все пак за да получа частично възмездие пресвяткам с фарове на всички, които преценя, че карат с превишена, но зад мен няма патрул.

34

Анонимен

преди 1 година

От на Бойко внучетата.

33

Анонимен

преди 1 година

Е като е осъден на 9г затвор тоя където прегази Милен що е на свобода и под домашен арест Само кокошкарите и ромите са по затворите

32

Димо

преди 1 година

Най-страшното е че 40 служители на МВР барабар с началници са замесени в комфорта на този престъпник.На всички тях плащаме ние и очакваме да правят точно обратното.Системата видно я няма в истинската и цел и необходимост към обществото.Ако всеки полицай в трудовия си договор има клауза,че ако доказано е съпричастен към подобни престъпни на случая действия,то ще трябва да плати всички данъци ,които не плаща и отнемане на всички привилегии и заплати при пенсиониране!Тогава това ще изчезне!

31

Анонимен

преди 1 година

Този последно сега в домашен арест ли е?

30

Анонимен

преди 1 година

Оставете го на мира! Нека си спинка 5 години вкъщи и после да му сложат още 1 година затвор, Ей така да си има да се казва, че някой нещо правил!

29

няма как

преди 1 година

До Анонимен 29 От хора,дето гласуват за комунисти друго не чакай!

28

Анонимен

преди 1 година

Тоя където сгаси Милен каза че бил на гости и там са му сипали наркотиците упойващите вещества затова е на свобода под домашен арест Адвокатите и Депутатите знаят какви закони да пишат за да защитът парите от дрога в черните им каси Правосъдието е само за кокошкарите и ромите наивници

27

Анонимен

преди 1 година

Дайте му 10 доживотни присъди и е готов!