13

Анонимен

преди 1 година

Това не са лекари, а касапи. Гледат на пациентите си като на парчета месо. А пациентите им позволяват да ги бодат. Садистите си намират мазохисти да обработват и да им скъсяват живота. Свободата воля да те "лекуват" касапи...

12

До Млад Мъж

преди 1 година

Забрави ги тия глупости и не чети в нета. Аз също като тебе от това четене в нета се побърках. То пръста да те заболи ще прочетеш за какви ли не страхотии. Това да четеш в нета разболява и психически. До сега за всеки проблем и аз като тебе проверявам в интернет какво пише и до сега си поставих не знам колко рака и диабета и какво ли още не там. Нищо ни нема на по 30-35 години млади и здрави сме си. Всичко е в главата.

11

До Млад Мъж

преди 1 година

И аз като теб се притеснявам от такива болести ракови и всеки проблем го свързвам с това. На 35 години съм. Имах стомашни проблеми и ми трябваха месец и половина да отида да ми направят гастроскопия и колоноскопия. Буквално бях се побъркал от страх да не ми кажат нещо лошо, накрая лекаря идва и вика "няма нищо сериозно, обострен гастрит и езофагит". Та по - добре отиди за да ти кажат, че ти няма нищо и да престанеш с тия мисли.

10

Анонимен

преди 1 година

Младият това се казва гастрит, а не рак..

9

Анонимен

преди 1 година

До До млад мъжИмз синдром на раздразнен стопах като се успокои и не му пука ще му мине

8

До млад мъж

преди 1 година

На 30 е малко съмнително. По-скоро нещо с хранителните навици си сгафил.

7

Божа работа

преди 1 година

Моят баща беше на 69 г., когато го локализираха с рак на дебелото черво и то в последен стадий. Лекарите се съмняваха да оцелее, три пъти го режеха, и ГО СПАСИХА. В момента е на 81 г. и няма помен от рака. През 2010 г. го оперираха, за последно беше през 2012 г. на преглед и му казаха, че няма разсейки, всичко е окей, казаха му да иде пак след 5 години, демек - 2017 - така и не пожела да иде. Ама си е жив и здрав. Божа работа ми се струва. Да се спасиш в последен стадий.

6

Анонимен

преди 1 година

Родните доктори са едни долни печелбари заслепени от алчност.

5

До 4

преди 1 година

Не се отчайвай и докато сестра ти е жива, все има надежда. Ако пък е по-възрастна ,шансовете й са по-големи. Всичко е в Божиите ръце.Искрено ти пожелавам да оцелее. Познавам жена, която след 30 г. и радикална мастектомия и на двете е още жива.

4

Анонимен

преди 1 година

Моят чичо вече 10 години се бори с тоя мръсеен рак. На 58 г е, споделя, че вече няма сили, то куп терапии, куп лекарства, 10 години нищо не значат от живота му, ходене по лекари, веднъж му кажат, че се е излекувал, няма го рака, на другия преглед му кажат - пак се е завърнал, разсейки и така вече 10 години.

3

В нашето семейство

преди 1 година

го има това нещо. Нещо ужасно е. Майка ми почина от рак на гърдата само на 44 години, още в годините на социализма, с антибиотици я лекуваха, но не помогнаха и за 2 месеца си отиде, тогава медицината не беше особено напреднала. Сега й сестра ми я застигна тази диагноза, махнаха й дясната гърда, но някакви разсейки за тръгнали и сега и лявата ще й махат. Ужас е всичко това! Както физически, така и психически!

2

А така

преди 1 година

От лекар онколог знам, че при биопсията и една клетка да се откъсне и да тръгне из организма, стават големи бели,.ако е злокачествен.Най-точният метод за диагностика е отстранената чрез операция находка. А тоя щял да върти иглата, сякаш с вретено прежда ще преде. И как пък някой от тия с напредналата медицина не се сети, да се чудиш и маеш.

1

Анонимен

преди 1 година

щом са българи значи е схема за точене на здравната каса