24

Щирлиц

преди 1 година

Та казвам аз,понеже няма олио.....

23

Аз

преди 1 година

Колеги, някой чувал ли е нещо за едни самолети дето ги платихме на едни хора оттатък локвата, вместо да ск построим още една АЕЦ и да си напраим още една тръба и да бъдем много завидими като продаваме нс който има пари дз си купува ток и газ?!

22

До Анонимен 17

преди 1 година

И за любимата ти Рассия има визи, ако не знаеш. А цялото русофилско войнство попадне ли в Америка, веднага остава там нелегално. За това не падат визите. Куцо и сакато ще се завлече до там.

21

Анонимен

преди 1 година

Фирмата на Капитан Андреево много добре пазеше границите, сигурно за това не ни искаха в Шенген, но за това пък някой доста чекмеджета напълниха.

20

Анонимен

преди 1 година

Президента се оля с власт занимава се с неща който се решават в НС и редовно правителство

19

Анонимен

преди 1 година

С газпром правителство и л и з а н е на Лукойл и Митрофанова като сянка зад Радев и с мафията на която уж вдигна юмрук ще ни пуснат в Шенген през крив макарон президента симилура дейност да ни баламосва

18

Анонимен

преди 1 година

За тва има камери дронове,има центрове,за тва са нелегални,за тва има мвр,за тва има жандармерия,това е друга подкаста,ния няма да ги излюпваме тука и да ги селектираме,за тва са нелегални защото после ще се връщат ще се екстрадират,ния няма да ги храниме тука и да ги селектираме имат си държави какво правят в чужди държави.

17

Анонимен

преди 1 година

В Шенген ще влезем но дали ще ни пуснат докато козируваме на Кремъл Радев не бъди популист ЕС са наясно както и Сащ не случайно ни бавят Ф 16 Всички виждат троянския кон в БГ изгонете Митрофана и руските шпионите дайте трошляците мигове и оръжие на Украйна и тогава може някой да ви повярва Лично аз не ви вярвам това е мижи да те лъжем

16

Анонимен

преди 1 година

Десетилетия чакаме Шенген, също толкова чакаме да отменят визите за САЩ, а нашите евроатлантически партньори се гаврят с нас, плюят ни в лицата и после възмутени се чудят защо сме русофилски народ...

15

Анонимен

преди 1 година

Има и един друг вариант качват се самолета и се екстрадират обратно,има и влакове няма кои да ги храни тука.

14

Анонимен

преди 1 година

С калашниците и се стреля на месо,вия да не сте некви ***,тва да не е аврамов дом влез излезсичките като си затворат границите къде ще ходат.

13

Анонимен

преди 1 година

радев къв шенген бе то се разпада съюзчето ти ще му пазиш границите , българи клети прекарвайте мигрантите транзит , помощи и без това няма да видите от държавата

12

Анонимен

преди 1 година

До ужас: Празните клишета са често срещани в България, но поне не са му го написали от американското посолство (питайте ПП за повече инфо), ами от българските интелигенти, развити 12 години със знаете кой...

11

Анонимен

преди 1 година

До бай Илийчо: ми кат си дърт, стой си на село бре, нии младите искаме развитие по света. Продължавай да си гласуваш за плевнята, пък ако искаш опитай се да си върнеш и кака Цецка за президент.

10

Бай Илийчо

преди 1 година

Чи кой ти иска Шенгена бре ?

9

Анонимен

преди 1 година

Всички тук си сакат плевнята :) Да живее българският народ! Да живее вечната бедност!

8

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли си мислите, че ще ви пуснат в Шенген, докато ви управлява тоталитаренФатмак диктатор, който руши демокрацията в България? Вие сте единствената държава в ЕС със сталинистки модел на управление и неизбрано от никогоФатмашко правителство. Не се вписвате в демократична Европа, няма такава държава никъде. СССР отдавна се разпадна и този модел на управление отиде на кино. Хората навсякъде направиха демокрация, само вие си избрахте сталинистки воененФатмак.

7

Анонимен

преди 1 година

Безаналоговия льотчик ше бъде форсиран да си оди на село! Зимата сме пред Кремълството и ше потърсим сметка на гълъбарника за отказаните танкери с газ!

6

Зозо

преди 1 година

Събрали се кухи фуражки - полза никаква :)))))))))))))))))))))))

5

ЕС

преди 1 година

Условието за Шенген е само едно: България никога няма да влезе в Шенген!