4

Анонимен

преди 1 година

Ключовата дума е родител. Когато не си родител няма човек няма проблем няма ходене по мъките. Тогава дори не знаеш кой ден е, видимо един и същ, само климатът се променя.

3

Анонимен

преди 1 година

Ама тази статия реклама на раници ли е? Ааа, ок. Ми да ви кажа. След 7-8 клас децата вече не искат шарени раници и избират от възможно най-обикновения модел с едно отделение и един джоб. Черни или сиви. Такива има и по 20-40лв. Ако видят дете с шарена раница, за тях е ясно, че вдетинените му родители са му я избрали. Мадамите в по-горните класове понякога избират някои "фешън" дамски чанти. Наистина, само родителите се вълнуват за раниците. Питайте детето си какво предпочита.

2

омммм

преди 1 година

Мента, глог и валериян за родителите, една тетрадка по всичкология за дето, малък формат да може да си я носи в джоба, да си води записки и да учи по тях. Учебници ако притрябват, да снима с телефона. То и без това са така написани, че никой не ги чете. Малко химикалки. И това е.

1

Анонимен

преди 1 година

Моята племенница ще е в 12-ти клас сега. Вика - няма да стъпя тая година. Пък иска й да следва. Грам не е ученолюбива. Само едни гаджета й са в акъла. По 4-5 на месец хваща.