397

Анонимен

преди 1 година

Възраждане първа политическа сила .Дано Костадинов вземе всичката власт и измете американо п-и-те--ци-те завинаги

396

От Вселената

преди 1 година

Бръмбари на Мухата Цеце, знаете ли "Защо съществува всичко което е назовано?"! Отговор от Вселената: "Защото мислите раждат светове."! Мислите на хората живели преди нас, са родили нашият свят. Нашите мисли ще родят света на нашите поколения. Няма открития, няма познание, няма еволюция! Всичко, което си помислим, го има в мига на неговата картина, стопляща представите ни. Вторият закон на термодинамиката се проваля. Колкото и да експандира Вселената, остават само имплозии отровни, непоправими!

395

 САМО ГЕРБ

преди 1 година

ДА ЖИВЕЕ БОЙКО БОРИСОВ

394

Времето изтича

преди 1 година

Само Копейкин може да избута страната от въшливия ЕС и вмирисаното НАТО.Така,че хлапаци прости гласувайте за когото трябва за да няма вой и скърцане със зъби!

393

Анонимен

преди 1 година

Галъп са шайка дърти комунисти, които нито веднъж не са имали вярна прогноза. Защо изобщо се публикуват?!

392

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Добрата новина е, че скоро ще я закриваме тая държава. Последният, който напуска, моля да изгаси осветлението. Чалгаристан !!!

391

До 422

преди 1 година

Значи логиката е да изберем откровен лъжец и фашист, който се е продал на Москва, да изколи всички ли и да влезем във война с цивилизования свят?

390

Точен

преди 1 година

И аз , и повечето от моите близки са за Възраждане. Вероятно сме пред Промяната, пардон Подмяната.

389

112

преди 1 година

По метода на изключването остава да гласувам единствено за Възраждане. И те си имат трески за дялане, но останалите твърдо са кандидати за близка и продължителна среща с бай Ставри в ЦСЗ.Само за справка (и размисъл) - в Румъния вкараха на топло 4 премиери и 67 министри...

388

Гневен

преди 1 година

Всички управлявали партии последните 33 години вън от парламента.Заради тях сме в това положение на пропаднала ,разорена и изгубена колониална държава.Най-бедна , най-бързо намаляващо население , деиндустриализирана , без армия, без хранителен суверинитет. Предатели и крадци за 33 години унищожиха една от най-старите държави в Европа.Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!!!!!

387

Анонимен

преди 1 година

*** са диви популисти, а гласиващите за тях пълни идеоте !

386

Анонимен

преди 1 година

Не е само в Максуда. Ще има як наказателен вот и популистите ще го оберат. Променливите здраво ще се изложат, пък и така им се пада, защото по-големи оръфля.ци скоро не бяхме виждали

385

ПАНОВ

преди 1 година

Просто Пришълци, Просто ***, или каквото и да са там, се надявам горещо да бъдат отстранени, и да дойдат "крайни десни", ако изобщо в България има подобна партия. Това вече се случи в доста страни последните месеци, защото народите пропищяха от насилственото насаждане на ненормални стереотипи, и откровеното поддържане на беззакония от определени етнически групи.

384

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да е смешно, няма да се учудим, ако Копейката излезе на първо място. Хората толкова се отвратиха, че май масово ще гласуват за него. Пришълците няма да минат бариерата, колкото и да ги помпят социолозите

383

тома

преди 1 година

Ако са питали в квартала максуда как ще гласуват костя копейкин е на първо място

382

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 415Възраждане е АТАКА 2.0. Пръкнали се оттам. Сега къде е АТАКА и какво направи за българите?........Всичко е БКП братко, а БКП прави и допринася само и единствено за себе си!!!

381

Te4o

преди 1 година

До Анонимен 409 Баце разграждане също попадат в графата чуждопоклонници, бая се покланят на Кремъл... и то със задните части към тях...

380

Реалист истинския

преди 1 година

Първите две партии са Герб и Възраждане ! Елементарно Уотсън !Другото е пълнеж

379

Te4o

преди 1 година

Абе вие сериозно ли давате толкова проценти за "Разграждане", аз си мисля, че процентът там ще е почти на половина...

378

европески гном

преди 1 година

Възраждане е с над 30% тез платени проучвания си ги слагайте на оная работа