281

Анонимен

преди 1 година

До redordead... Точно както Хитлер направи . Аве ти на мокри вестници ли спиш ?

280

r3v0lv3r

преди 1 година

До Какво следваЗнам ли, вече има 4-6 хиляди пленени руснаци.

279

Анонимен

преди 1 година

Тези новини са петъчни но блъмбърг чак сега ги натиснаха да ги пуснат щото май не са съвсем сигурни.Празни села хората се изтеглили с армията. Сега укрите трябва и да пасат овцете и добитъка щото хората си заминали. Добре ама мошетата като не са навикнали на труд и може да ги озори.

278

redordead

преди 1 година

в конвенционална война, без ядрено оръжия, НАТО ще прегази раша за не повече от месец - влизат началото на окт. и по Коледа всички са си вкъщи - отоплението пуснато на макс, а газът 50 долара...раша на колене и плаща репарации на Украйна в следващите 100 години, а бг чебурашките всичките пратени в Сибир да чукат камъни...

277

Анонимен

преди 1 година

Кой беше казал, че до 3 месеца ще марширува на червения площад?

276

Какво следва

преди 1 година

Скоро укронацистите ще си покажат гърба. Досега поне 4000 от контраатаката са се отправили към оня свят. Тези, които успеят да се оттеглят зад Днепър могат да се считат за щастливци.

275

Анонимен

преди 1 година

Брей какъв патос каков нещо! Все едно,че е започнала операция 'барбароса' а то ...Асошейтед прес бил заявил пък 'слугата на народа' зеленски добавил. Колкото до отстъпленията и настъпленията който се интересува може да попита господата, Кутузов, Наполеон Бонапарт, маршалите Ней, Даву, фелдмаршали Гьоринг, Паулус, Осман паша и други.

274

Анонимен

преди 1 година

"Бягащата руска армия" - как странно звучи само , че те и пред германците не са бягали така, Всъщност в началото и от тях са бягали . Започнали са да напредват чак ,когато Запада им помогнал доста щедро!

273

Анонимен

преди 1 година

Или иначе казано: кучето започва да лае чак когато каруцата е отминала

272

Анонимен

преди 1 година

Горката Русия не може да се справи с Украйна. Те поляците ще им пръснат фурашките. Да не говорим вече за сериозни сили като Англия, Франция и Германия А за САЩ изобщо е изключено да се коментира

271

Гуру

преди 1 година

Това за прихващането на хаймърсите е вярно, руското ПВО ги засича и сработва, но има само един проблем, той е незначителен но все пак да го отбележим, изтреляните ПВО ракети не може да уцелят нищо, но иначе сработват а това е най-важното.

270

Фейк

преди 1 година

До Анонимен 294: Откъде тези свободни съчинения. От украинската пропаганда ли ги копираш? Що щат чеченци в лагерите за подготовка на руската армия. Ела на себе си, това не са лагерите за укронацисти в Полша и Румъния.

269

Анонимен

преди 1 година

До редника аз като чета тука краварския матриал много става ама за нищо.

268

Анонимен

преди 1 година

"Свалят Хаймърси" - няма измислено оръжие дето да може да сваля Хаймърси. Те руснаците нямат патрони и хляб в Херсон камоли ракети да свалят. Вчера Украйна обстреля с Точка У 8 руски града и видяхме че руското ПВО е ***

267

До Космонавт

преди 1 година

Хич не се шегувайте с обгазяването.На територията на Украина има химически заводи освен ядрени централи.

266

Анонимен

преди 1 година

До Космонавт, укро медиите признаха за 7,000 убити укри. Лееш!

265

Анонимен

преди 1 година

требе войнишко въстание - оставят братушките позициите и тръгват да денацифицират Кремъл!

264

Анонимен

преди 1 година

Май е време вече украинските герои, които защитават земята и семействата си, да прогонят агресора от Херсон и Крим, да го прогонят и натикат далеч на изток чак в блатат а на Сибир! А защо не и да гонят завоевателите чак до Москва където да се проведе специален Парад на Победата , оповестявайки края на Империята!

263

redordead

преди 1 година

какви хамърси свалят? Крайцерът Москва беше с една от най-модерните руски ПВО-та и какво стана? Потопиха го с ракети разработени в Украйна. Руското ПВО и руската военна индустрия са позор!

262

Иванушка

преди 1 година

Тавариши , някой е хакнал канала на Юрий Подоляк в ютуб. Пуснал е видео със заглавие "Положение критическое" и чертае едни сини стрелки дето нахлуват върху червени територии. Това не може да бъде нали?