41

ПАБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ

преди 1 година

ТОВАРИШЧИ ***, ЖУЖЕ КАЗА ДА СКАЧАТЕ ПОНЕ ОТ 6 ЕТАЖ ДО ПЪЛНАТА ПОБЕДА!

40

Смешници

преди 1 година

Направиха пробив в две неукрепени села и загубиха няколко хиляди войници. И толкова, още са си в тези села и не са мръднали а ни проглушиха ушите. То ако с лъжи се печелеше войната ...

39

Пян_Гъ

преди 1 година

Ето ви подзаглавие от друга статия в ДНЕС: "Американците не бързат да се радват на украинските успехи" -Ами как да се радват, като самите те са им направили медиен монтаж. Никакво настъпление, никакви възвърнати територии, никакви успехи, НО ПЪЛНИ ГРОБИЩА И МОРГИ!!!

38

Отец Нафърфорий

преди 1 година

Нека Русия излезе от тази война с достойнство, адмирации за украинците. Путин е най- големия враг на Русия. Дълъг път ги чака и двата народа, за да се върнат там където бяха февруари. Всички загубиха в тази война, а най- бедните и зависими държави като нас най-много.

37

Анонимен

преди 1 година

А уж руснаците се отнасяха много сериозно към евентуална контраатака на Украйна. Явно просто толкова си могат. Със сигурност обаче, някой ще трябва да плати цената и тоя някой май ще е Путин.

36

Анонимен

преди 1 година

споко другари това при Херсон и Харков са само отвличащите операции, основния удар ще е в центъра в Запорожка област по направление Бердянск Мариопол, засега само Ви разкарават от север на юг и обратно:)

35

Анонимен

преди 1 година

Радев трябва да го разжалят на фелдфебел, не може генерал от БА, да казва, че войната ще приключи след няколко седмици, защото руската военна машина е много по-силна от украйнската армия.Е, вече минаха 6 месеца пророчеството никак не се сбъдва.Ако има малко съвест Радев сам ще свали генералски пагони.

34

Анонимен

преди 1 година

....пише "Асошиетид прес". Пише между другото. Никой няма да го прочете, защото англичаните , а и целия западен свят сега се вълнува от живота на кралското семейство и покойната кралица. И какви титли са получили Уилям, Хари, Меган и Маркъл и от тоалетите им.

33

ВЕРНО ЛИ?

преди 1 година

ЖУЖЕ ЩЯЛ ДА ЯХНЕ КОН - ЕДНО ПОНИ И ДА ПОВЕДЕ АРМИЯТА СИ В АТАКА?

32

До Гиб Мелсън

преди 1 година

Едно за Москва няма ли да има? Ей така- за джуджиста, както направиха с Хирошима и Нагасаки.

31

Бгг

преди 1 година

Русия изтърва фронта и вижда доста трудности с войната в Украйна. Но тя се бие с целия западен свят. Оборудването на укрите е модерно и имат добра подготовка. Русия може да ги спре само с по голяма армия или с тактическо ядрено оръжие.

30

Путин

преди 1 година

"Мисля да затопля още малко планетата "

29

обективен

преди 1 година

Май наистина ще се наложи цялата долна и продажна Оссрайна да бъде изтрита от картата на Света.Аз лично нямам нищо против това подло и вечно пияно племе, да бъде изтребено до крак.

28

Анонимен

преди 1 година

Сигурно и в България ще има скоро безмилостен натиск срещу отстъпващите теменужки, винетута, резиденти, доганчета и подобни кремълски игрушки

27

www

преди 1 година

Ако преди 1 година някой ми беше казал, че може да има в Европа война, с танкове, с бомби, с унищожаване на инфраструктура и убиване на хора, било то военни или цивилни, щях да му кажа, че е луд! Още не мога да повярвам, дано спре това безумие, а Кремълският омразен злодей да бъде убит, толкова нещастие донесе на света, с болните си амбиции!

26

Анонимен

преди 1 година

До Кирил-кириле много руски филми за войната си гледал баце,а там всичко измислица.

25

Анонимен

преди 1 година

Натискат ама много фера дават и без авияция са само пушечно месо

24

toti

преди 1 година

Да така ще завършат всички и то се вижда със самоубийства от най ниско до най високо ниво,защо ИДВА СТРАШНИЯ СЪД !!!-всеки агресор ще трябва да си плати и изгние в затворите или да си тегли куршума!!!Чакайте НОВИНИ !!!

23

Анонимен

преди 1 година

Без да иска, Путин направи Украйна една от най-великите съвременни държави. Веднъж да свърши войната и до десет години няма да имат стигане.

22

Пян_Гъ

преди 1 година

Стига с тази медийна пушилка! Няма никакво настъпление на нацистките корпуси и даже Изюм не е превзет. Не се подмокряйте предварително, защото след някой ден ***-ските ви усмивки ще замръзнат. СТАВА ВЪПРОС ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ФАЛИРАЛАТА УКРАЙНА В РАМКИТЕ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА В РАМЩАЙН. Това е. Ко са пенити толко!?!