44

123

преди 1 година

Това недоразумение на снимката е перфектния пример колко е пропаднала тази територия.Днес сутринта по новините , разследващите мрънкаха ,че няма доказателства за 40 разбойници/ милиционерчета пазили този ***...По- добре да се закрива тази ***.

43

Няма това онова

преди 1 година

Самата функция тип "милиционерщина" си е "мафиотщина" и пак казвам "всички българи знаем" че МВР Е ОПГ особенно "криминална полиция"!

42

СЪДИЯ

преди 1 година

УБИЕЦА НА ЦВЕТКОВ Е КОНТАКТУВАЛ С БОЛЕН,НЕ Е ТОЙ БОЛЕН,ОТЛАГАТ ДЕЛОТО С 4 МЕСЕЦА --СЕГА ЯСНО ЛИ Е КАКВА НИ Е СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ИЛИ ПО ТОЧНО КАКВИ ПОДКУПНИ СА СЪДИИТЕ

41

Анонимен

преди 1 година

Не бе няма как прокуратурата да прикрива такива долни твари ... никога не се е случвало ... по никакъв случай . Гешев е светец ! Даже чух , че Господ му е запазил позицията на Св. Петър - че бил най-подходящ за поста.

40

МВР Е ОПГ

преди 1 година

Какви са тези новини на неща дето хората знаят? Някъкъв си към днешна дата казал че Семера бил партия със мафията и милиционерите. Това всеки българин се е сетил и го знае но браво на този инспектор ли е де да знам там покемон.

39

Протестиращ

преди 1 година

Такива като този трябва да бъдат арестувани само заради външния вид! Не трябва да си специалист, за да се досетиш, че това е престъпник, наркоман и убиец!

38

Анонимен

преди 1 година

Чадъри за милиони търсете парите и ще разберете от най високо как слугите на сатаната са го прикривали а уж дс беше разформирован грънци пак старите методи

37

Анонимен

преди 1 година

В едни по-нормални времена такива палавки мъжаги щяха да ги затварят от рано, да работят по цял ден в някой завод под наблюдение. Тогава носовете им щяха да са задръстени от черно и нямаше да имат време да си мисля как да ги пълнят с бяло! Всичко зависи от нас и от управляващите. Каква ти защита на човешки права. Подобни *** трябва да са подложени на нечовешки труд и наказания!

36

Маймуни

преди 1 година

Това го разбрахме, но защо още не е обесен, както и всички онези бабаити?!

35

Анонимен

преди 1 година

МВР е най-голямото ОПГ

34

ЧАДЪР НА ВИСОКО НИВО

преди 1 година

Ние трябва да си пазим МУТРИТЕ ! Кой ще ни снася пачки ??????

33

шапката

преди 1 година

Не пипайте Бойко Рушков трябва да завърши 20 тия имот

32

Анонимен

преди 1 година

Ако умутра убие човек - 3-4 месеца мотане по съда и свободен. Ако човке убие умутре - 200 години в затвора.

31

Анонимен

преди 1 година

За кражба от 650лв ме отсвириха. Направих всички действия според закона да се разследва. Дори записи от камери не свалили. Няма кинти/стимул да се занимават.Има свестни отговорни полицаи, но от наблюденията ми са малцинство.

30

Анонимен

преди 1 година

Може да се окаже, че има протекции от най-високо ниво. Щом най-доверения човек на шефа на прикриатурата се беше задействал. Тоя е внук на някакъв генерал от времето на комунизма. ДС още дърпа конците в държавата.

29

Анонимен

преди 1 година

Има нещо мноого,много сбъркано в цялата ни държава -кво е туй "гангстерите" се разхождат с години на лампи..и пунтират милиционери ..Милиционерите пък постоянно в някакви схеми и се изявяват като топ ама топа на гангстери и политици вижте ЧЕКМЕДЖАН като почнеш от фалшивите цигари от Крайморие..до % от евро програми и държавни поръчки легални и полу легални инхаус далавери..кредити..тръбопроводи и так дале..УНИКУМ

28

Анонимен

преди 1 година

Да оберат пешкира хахахах те тва е нивото на журналята и новините им. Зависими и неграмотни.

27

Анонимен

преди 1 година

Лицето на българската полиция. Нашата полиция ни пази, ей! :)))

26

ПИЦА С КРИСТАЛИ

преди 1 година

СЕГА КОЙ ЩЕ ДОСТАВЯ НА КИРЧЕ И КОМПАНИЯ..??

25

Анонимен

преди 1 година

ТЕСНОТО *** ОПРА ПЕШКИРА. ЩЕ ГО ПОЕБАВАТ ТУК ТАМ И ЩЕ СЕ ОПРАВИ РАБОТАТА.