39

Анонимен

преди 1 година

Бихте ли свалили най-после тази публикация от сайта? Оказа се, че се изсича гора в пъти повече от рарешената и че отсечената такава за отопление или строителни нужди не е извозена. Този клонак на снимките е останал на сечищата и обилната вода свлекла се по склоновете с него е заприщила речните корита.

38

Анонимен

преди 1 година

кмета на което и да е населено място разрешава общинската уж санитарна сеч , кво секат кво остават павалено , даже и имаше разпореждания да се оставят повалени , да не напъват ортаците им от дървената мафия да изтеглят това което не искат навързали са си закони и те са се навързали като свински черва , обадих се в полицията за едни такива , след което ми се обажда полицай да се кара че всичко било законно демек предупреждение ако сигнализираш

37

Анонимен

преди 1 година

има разрешена незаконна такава

36

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха съхранените, гори над трите села сега нямаше да има Богдан и Каравелово. Щаха да бъдат отнесени барабар със целия склон над тях. Освен това в селата няма само отрязани дървета а от снимките ясно се вижда че са изкоренени от дъжда и придошлите води.

35

Хора нападат ни

преди 1 година

Сами са се отрязали тези дървета и са поели към селата. Това е въстание срещу хората в България от дървесните индивиди. Дървените духове са им лидерите. Аз сутрин като се събудя и имам дахното проклятие а жената се радва. Промили са им мозъците на жените.

34

тя

преди 1 година

Да се закрие това вредно за хората звено ,гълтащо милиони нар пари ! Стига чиновници !

33

тя

преди 1 година

*** то нали от незаконната сеч забогатяха тия от агенцията по горите , какво да кажат: "всичко е от розово ,по-розово "

32

Анонимен

преди 1 година

Епа това никой НЕ го верва!!!

31

Анонимен

преди 1 година

Пак прикриха дървената мафия. Там, където се въртят големи пари, всичко се потулва. Иначе жандармерия обикаля по селата, щото някой мародер можел да открадне я старо одеяло, я някой негоден телевизор, потънал в тинята или вилиците и лъжиците, произведени 1956 год. на някоя баба...

30

Слави

преди 1 година

В горите за незаконна сеч или завоалирана "санитарна сеч"-виновни няма!За убийци по пътищата на невинни хора-виновни няма!За корупция на почти всички нива в общ.сектор-виновни няма!За спекулативно високи цени на ток,горива,хора-виновни няма!За ТЕЛК решения на половината от малцинствата-виновни няма!За причинени щети от лекарска некомпетентност и безхаберие-виновни няма!Каква работа вършат многобройните чиновнически контролни институции,след като "експертните оценки"са-виновни няма!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Корупцията в Бългрия е законна, неправомерната сеч също е законна. За крадците проблем няма, защото те си прибират това което искат.

28

Муахаха

преди 1 година

ами Разбира се, Нали Промяната Дойде и Унищожи Корупцията! каква НеЗаконна Сеч, точно в 7те месеца на Промяната?!

27

Анонимен

преди 1 година

До Инспектор Дюдю Зависи кой си.

26

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Значи незаконната сеч е законна!

25

Анонимен

преди 1 година

Народа иска Агенцията да се разпусне. Всички на трудовата борса.

24

Анонимен

преди 1 година

Значи Агенцията сече горите и всичко е озаконено.

23

Анонимен

преди 1 година

Естествено , виновни ПАК НЯМА . Щяха да ни изненадат с нещо друго . Така е в България във всички сфери ,... назначава се комисия , или вълкът който си е в кошарата , излизат със ''заключението'' : След извършената ''проверка'' , наришения няма ... Е, кой ще говори против СЕБЕ СИ , агенцията по горите ако каже че имало претъпление , нали ще ИЗЧЕЗНАТ НА МИГА ... Лафът за България си остава : ТУКА Е ТАКА , според Баце и Гвшев .

22

Горския

преди 1 година

МАФИИЯЯЯЯ!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Добре. Тогава нека да излезе "специалистът", който е узаконил тая сеч пред хората, да се представи и да им обясни критериите, по които е определил сечта като законна. ...Останалото ще го свърши естественият подбор...

20

Ти да видиш!

преди 1 година

Агенция по горите = Нулева корупция!И един мармот завива шоколад в станиол!