29

Анонимен

преди 1 година

Всички страни вземат мерки да подпомогнат населението, в България дават само голи предизборни обещания.

28

Б, като бойкот

преди 1 година

Трябва да има потребителски бойкот на алчните търгаши/бизнеса/. На които държавата помага с парите от данъци, WTF!

27

Гъчо

преди 1 година

В България борят инфлацията с купуване на апартаменти, ама нещо напоследък спряха статиите за тях, нещо и там почва да мирише на леш...

26

..

преди 1 година

ща се бориме с инфлацията като принтиме още пари

25

ПроСоТо

преди 1 година

оле Боже!..МЕНТЕТО ,което използва моя ник пак сай завихрило!.."Кроасан и пица не съм ял сигурно от 2 години..".."откакто дойде демокрацията и.."...МАЛОУМНОЛИ си бе ?!?!?!.."ПроСоТо" НИКОГА не би написал такива малоумщини!!!!...Да не си болно нещо?!?

24

Може да сме

преди 1 година

бедни, а скоро ще бъдем и гладни и ще ни е студено, но поне знаем, че сме с европейски ценности!... а да, също така сме независими от руския газ... само от американския.

23

www

преди 1 година

В България мощно се наливат пари на социално слаби, с което са напомпва инфлация, но избори идват, това е електората!

22

Анонимен

преди 1 година

Изтървана работа... Трябваше да се мисли за това още преди да се ръкопляска на Обонго, Байдън, Copoc и други архитекти и стратези на "Новия ред"!

21

Ужас

преди 1 година

Раберете! Помощи, дотации, не спират инфлацията! Енергийните ресурси я помпят, но те са заради санкции, дисбаланс, икономическа импотентност на много лидери и т.н., което се оправя с решимост, реформи и стратегия, а не с помощи, помощи, санкции без идея за работеща алтернатива. Не само ще са скъпи ресурсите, но ще има и недостиг.

20

Ужас

преди 1 година

Нито една от тези мерки не е да спре инфлацията! Всеки малко грамотен разбира, че дотации, помощи и т.н. не спират поскъпването. То е измамно. Всички пари са на народа и ги плаща по един или друг начин крайния потребител! Енергийна криза ще има, цените на някои стоки, които сега са спекулативно високи, ще намалеят, защото ще намалее потреблението. Но ток, газ, отопление, гориво, ще са скъпи, от там и основните храни. Безумните политики на ЕС и САЩ водят до това.

19

Анонимен

преди 1 година

Иде глад.

18

П.К.

преди 1 година

Поставете пръста в раната! Кой създаде отличните условия за многократно превишаващата инфлация у нас, в сравнение с Европа, с ЕС? Кои бяха пословичните лъжци, крадци,шантави некадърници, които теглиха непрекъснато милиарди и милиарди дългове, които не само никога не могат да се върнат. Те вече ни закопчаха с тройни пранги със задкулисието. И България вече е подвластна на световните банкери, които нареждат какво и как да се прави всичко при нас. Някой някога ще вкара ли в дранголника някого???

17

Albi

преди 1 година

За Великобритания ще кажа че това което са обявили е само за социалките хрантутници, тези дето реват , правят се на самотни майки, а мъжете им се промъкват тайно да ги клатят, или мързеливите българки, които мислят че като родят едно дете цял живот държавата ще ги дундурка.Ще им поемат сметките, че някои цитирам"не съм толкова закъсала че да работя.За бачкаторите тепърва започва дрането.

16

НеЗавършила Акушерка

преди 1 година

Урсула - Буквално ИзР0ди Европа!

15

Гнус

преди 1 година

Там поне ги лъжат, че правят нещо и им замазват очите, а ние стигнахме европейските цени и на гориво и на храна с африкански доходи...Беше преди ковида в Нигерия приятелка от Кока-Кола на пътуване по бизнес и каза, че там в ЛАгос средната заплата гони 700 долара за образован. А това е 1400 лв. преди 2 години. Ние сме на това ниво 2022 за държава в ЕС...

14

Анонимен

преди 1 година

Правителствата създадоха проблема с коронавируса сега искали да смекчават ударите. Смешно е. Кризите ги правят за да се създава повод да се облагодетелстват едни хора за сметка на други.

13

Эвропейски Союз

преди 1 година

най-голямо НеДоносче от Пол Жендр, Пръквало се някога в Европа!

12

Анонимен

преди 1 година

И на всичката криза и инфлация, пак не сме били по-добре от основаването на държавата ни, до днес. Качество на живот, средна продължителност, възможности за работа, образование, пътуване... Живеем в най-хубавото за България време.

11

хм

преди 1 година

Целият свят е затънал в дългове, обаче продължават да помпят милиарди долари и евра, които на практика нямат, под формата на помощи. Безплатен обяд няма. Колкото повече се помпи един балон, толкова по-силно и болезнено ще гръмне накрая. Просто се отлага във времето неизбежното и се прехвърля горещия картоф от едни ръце в други и накрая сметката ще я платят онези поколения, които най-малко са лапали.

10

Анонимен

преди 1 година

Моите мерки са, че си вдигнах цените на услугите.